W dalszym ciągu na stronie organizatora http://festiwalsmaku.pl/ wisi logo Ambera. W zeszłym roku Bielkówko miało monopol na piwo. Pewnie nic się nie zmieni...
2010.08.21-22 - Gruczno, IV Festiwal Smaku
Collapse
X
-
Festiwal już pojutrze. Czy ktoś oprócz piotrrata i mnie się wybiera?W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu) -
Byłem na tej imprezie w sobotę po południu. W dalszym ciągu Amber ma wyłączność na piwo na terenie całego festiwalu. Wielka szkoda. W dodatku ok. 17 Żywego Niefiltrowanego już nie było i nie dojechało do końca dnia
. Na zapytanie, dlaczego już nie ma, dostałem prostą i niebanalną odpowiedź: bo się skończyło. Po prostu żenujące!!!
Comment
Related Topics
Collapse
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 20:47 -
Kultowy już Ślesiński Festiwal Piwa powraca z edycją 2025! Na miejscu niezliczona liczba lagerów, ipa, sour ale, porterów, imperialnych stoutów, waizenów czy innych bitterów czy grodziszy
Żeby nie pić na pusty żołądek, zagoszczą także food trucki, które wypełnią Wasze brzuchy...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
Dzisiaj, 08:40 -
-
To więcej niż festiwal pełen smaków i aromatów. Można delektować się najlepszym rzemieślniczym piwem, aromatycznym winem i kremowymi serami
-
Channel: Festiwale piwne
-
-
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
-
2025-02-11, 22:44 -
-
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
-
2024-11-03, 19:06 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment