Ogłoszenie

Collapse

Orgniazujesz ODPŁATNĄ ciekawą piwną imprezę? Sprawdź zasady zamieszczania informacji komercyjnych.

Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.

Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.

Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:

który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.

* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)

Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
  • Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
  • Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
    Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.


Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.

BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.

W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.

Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
See more
See less

2012.06.2-3 - Wrocław, Europa na widelcu

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • chemmobile
    Senior
    • 03-2009
    • 2168

    #31
    Za chwilę, ale w Rynku będziemy dopiero za godzinę, tak na 16.
    Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
    Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

    Comment

    • Marusia
      Senior
      • 02-2001
      • 20211

      #32
      No to fajnie, bo ja też gdzieś tak na 16.30 steruję
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

      www.wrowar.com.pl



      Comment

      • Cyneq
        Senior
        • 12-2011
        • 181

        #33
        To wyście coś zdążyli zjeść?
        Bo ja tam byłem mniej wiećej jak pisaliście posty, i już się wiele rzeczy kończyło, np. Grecja już była zamknięta, faszerowany pomidor po portugalsku wziąłem ostatni
        Ale widzę że ostrygi znowu były. Fajna sprawa, mi wczoraj podeszły, jak również osobom które namówiłem
        Do Koreba podchodziłem, prawie się przekonałem na korzenne, ale już się skończyło, więc dalej żyję w błogiej nieświadomości

        Comment

        • Marusia
          Senior
          • 02-2001
          • 20211

          #34
          Ja do tamtych namiotów z porcjami degustacyjnymi nie chodziłam - za duże kolejki były.
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

          www.wrowar.com.pl



          Comment

          • Undeath
            Senior
            • 08-2011
            • 113

            #35
            Zjadłem kilka porcji ale trzeba było być przed 13 bo później kupony zostały wyprzedane. Tłum większy niż w zeszłym toku, w kolejkach chamstwo, ale warto było Dzięki za miłe spotkanie przy pincie, czekam na kolejne spotkania

            Comment

            • concerto
              Senior
              • 09-2003
              • 859

              #36
              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
              powoływanie się na Zilvara nie ma sensu, bo tenże najczęściej występuje w zakażonej wersji - coś nie halo mają w browarze, bo non stop kolor ta sama wada jest - szambo w aromacie.
              To co pisałaś to się tyczy tylko Zilvara czy całej produkcji rychnovskiej? Aromatów już nie pamiętam, ale generalnie bardziej podchodził mi kasztan niż zilvar, ale zrzuciłem to na karb mojego niewyrobionego gardła
              "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

              Comment

              • Marusia
                Senior
                • 02-2001
                • 20211

                #37
                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedzi
                To co pisałaś to się tyczy tylko Zilvara czy całej produkcji rychnovskiej?
                Zazwyczaj jak są zepsute, to i Kastan i Zilvar.
                www.warsztatpiwowarski.pl
                www.festiwaldobregopiwa.pl

                www.wrowar.com.pl



                Comment

                Przetwarzanie...
                X
                😀
                🥰
                🤢
                😎
                😡
                👍
                👎