2013.08.23-25 - Krasnystaw, 43. Chmielaki Krasnostawskie
Collapse
X
-
Comment
-
A jak prezentuje się sprawa z asortymentem? Wybieram się tam jutro około 15, również planuje poczynić jakieś zakupy i zastanawiam się czego mogę się spodziewać."Alkohole Świata" s.c.
Lublin ul. Krakowskie Przedmieście 57 (Wieniawska 2)
http://alkohole.lublin.pl/
http://www.ratebeer.com/user/262363/Comment
-
Jechałem na konkretne stoiska i konkretne piwa. Do niektórych nawet nie podchodziłem. Co konkretnie Cię interesuje ? Może zdołam pomócOstatnia zmiana dokonana przez perłyfan; 2013-08-24, 09:00.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
Jak to nie było Widawy? ? jak piłem od nich piwa...Magic jest świetny...Comment
-
No proszę wykupili wszystko z Widawy w piątek. Aż dziwne, bo oni wszystkie piwa sprzedają zepsuteMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Ale patrzę teraz na mapke i miejsce Widawy pokrywa się z Fotografem więc źle to wcześniej zinterpretowałem :-)Ostatnia zmiana dokonana przez perłyfan; 2013-08-24, 11:27.JUŻ DAWNO NIE JESTEM FANEM PERŁYComment
-
No i tak miało być od początku.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Co spróbuje na miejscu to spróbuje, natomiast rozchodzi się o możliwość zakupienia wersji butelkowych, szkieł, gadżetów. Jak wygląda mniej więcej asortyment wyżej wymienionych??"Alkohole Świata" s.c.
Lublin ul. Krakowskie Przedmieście 57 (Wieniawska 2)
http://alkohole.lublin.pl/
http://www.ratebeer.com/user/262363/Comment
-
Ja również mam zamiar jechać na konkretne stanowiska, w sumie mogłem sprecyzować pytanie. Interesują mnie głównie stoiska: Pinta/Kraina Piwa, AleBrowar, SzałPiw, Widawa/U Fotografa, Olimp, i może kilka czeskich.
Co spróbuje na miejscu to spróbuje, natomiast rozchodzi się o możliwość zakupienia wersji butelkowych, szkieł, gadżetów. Jak wygląda mniej więcej asortyment wyżej wymienionych??Comment
-
Ja również mam zamiar jechać na konkretne stanowiska, w sumie mogłem sprecyzować pytanie. Interesują mnie głównie stoiska: Pinta/Kraina Piwa, AleBrowar, SzałPiw, Widawa/U Fotografa, Olimp, i może kilka czeskich.
Co spróbuje na miejscu to spróbuje, natomiast rozchodzi się o możliwość zakupienia wersji butelkowych, szkieł, gadżetów. Jak wygląda mniej więcej asortyment wyżej wymienionych??Comment
-
Sporo stoisk rano jeszcze nie było otwartych, ale wybaczamy. Było za to w czym wybierać, dużo stoisk kusiło (dosłownie). Gorzej, że ekscytować nie było się czym. Raptem kilka piw do tego miana pretendowało i jeśli zwycięzca Chmielaków zostanie wybrany z tej listy to mnie nie zaskoczy taki wybór.
B. dobra Widawa kontraktowa (ESB i Kruk), ale piekielnie drogo - 12 zł. Świetne Pietra Blanche jak i Reden (jasny). Prapremiera z infuzera Kejtera SzałPiw też dobrze rokuje - dobre AIPA jeszcze bez chmielenia na zimno, z dobrą bazą (o reszcie spróbowanych w wydzielonych wątkach).
Udało mi się pobawić w strefie Tyskie z tanka, choć piwa skosztowałem odrobinę. W sumie jako jeden z niewielu koncernów zaoferował coś poza piwem. Wymagana znajomość (podstawowa) marki Tyskie. Stoisko historyczne na rynku było mniej oblegane, ale widać, że jako sponsor główny starał się dać coś poza piwem.
btw, dla tych który nie byli nigdy niech nie zdziwi klimat festynowy, czy wręcz odpustowy. Cóż, Chmielaki się zmieniają i ...dla każdego coś fajnego.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2013-08-24, 19:43.Comment