Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Zabierzów Buissnes Park lub Zabierzów Sklep dla linii 238 i 248 - droga do przejścia z obydwu mniej więcej taka sama, chociaż miało być jakieś przejście przez bagna, to ten pierwszy byłoby bliżej. W przypadku lini 258 przystanek to po prostu Zabierzów. Ten jest najbliższy. Ew. Skała Kmity.
Podałem linka do wyszukiwarki, łatwo to sobie sprawdzić, ale racja - to rola organizatora.
Pendragon dzięki.
Właśnie o takie informacje mi chodziło ze strony organizatorów.
A jak daleko jest od tych przystanków autobusowych.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Zabierzów Buissnes Park lub Zabierzów Sklep dla linii 238 i 248 - droga do przejścia z obydwu mniej więcej taka sama, chociaż miało być jakieś przejście przez bagna, to ten pierwszy byłoby bliżej. W przypadku lini 258 przystanek to po prostu Zabierzów. Ten jest najbliższy. Ew. Skała Kmity.
Podałem linka do wyszukiwarki, łatwo to sobie sprawdzić, ale racja - to rola organizatora.
Tak to wygląda, dzięki za garść informacji a w najbliższych dniach podamy bazę noclegów oraz warunki pobytu na polu namiotowym.
Wszystkie informacje zarówno dotyczące dojazdu jak i noclegów podamy wkrótce. Wszystko będzie jasne
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67
W Zabierzowie jest 6 lub 4 przystanki,zależnie od linii.
Nazwa żadnego,nie kojarzy się z miejscem imprezy.
Czy tak trudno podać organizatorom,że z linii 238 trzeba wysiąść na przystanku np.X a z linii 248 na przystanku np.Y.
Pewnie wożą się brykami więc nie znają usytuowania przystanków autobusowych.
Proponuję organizatorom dowiedzieć się tam na miejscu i nam przekazać informację..
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-05-07, 19:48.
W Zabierzowie jest 6 lub 4 przystanki,zależnie od linii.
Nazwa żadnego,nie kojarzy się z miejscem imprezy.
Czy tak trudno podać organizatorom,że z linii 238 trzeba wysiąść na przystanku np.X a z linii 248 na przystanku np.Y.
Pewnie wożą się brykami więc nie znają usytuowania przystanków autobusowych.
Proponuję organizatorom dowiedzieć się tam na miejscu i nam przekazać informację..
Samochodem, autobusem, pociągiem, a może samolotem? Jeśli zastanawiacie się jak dojechać na nasz festiwal, tutaj znajdziecie kilka podpowiedzi. http://beerfestival.pl/jak-dojechac/
Link z autobusami nie wchodzi.
Czy nie można na planie zaznaczyć miejsca dojazdu autobusów i pociągu.
Lub też opisać jak od autobusu dojść,jaki przystanek i jak daleko jest od przystanku.
Nie każdy jest zmotoryzowany więc jak na razie jedzie się w ciemno.
Piwowarzy domowi którzy chcą osobiście dostarczyć swoje piwa na konkurs informujemy iż Rogate Ranczo czynne jest w godzinach 10:00-15:00. Można też wcześniej zadzwonić do Pani Agnieszki Pietrzykowskiej i umówić się. Tel 664 15 15 14
Do degustacji będzie można zakupić szkło festiwalowe. Więcej informacji na temat szkła zamieścimy wkrótce.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HokusProkus
Jak będzie wyglądała sprawa degustacji piw na festiwalu?? Czy przy zakupie przy stoisku będziemy dostawać piwo w plastikowym kubeczku? Czy będzie można dostać w szkle? Czy można będzie chodzić ze swoim szkłem i do niego lać piwo??
Szczerze to nie miałem jeszcze okazji być na takiej imprezie i nie wiem jak to wygląda.
Jak będzie wyglądała sprawa degustacji piw na festiwalu?? Czy przy zakupie przy stoisku będziemy dostawać piwo w plastikowym kubeczku? Czy będzie można dostać w szkle? Czy można będzie chodzić ze swoim szkłem i do niego lać piwo??
Szczerze to nie miałem jeszcze okazji być na takiej imprezie i nie wiem jak to wygląda.
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Festiwal jest nr 9. Pogoda dopisała. Parę nowych uczestników i niektóre browary zadbały o ławki. Ceny w zależności czy piwo czy PIWO od nastu od 22zł czyli również na plus.
Toteż ad rem, bo naprawdę wybór spory:
1) Stodoła, RIS ze śliwką, inkryminowanej brak, ale w zapachu...
Rozgrzewajmy zimę solidną dawką piwnej rywalizacji!
Zima wydaje się nam jeszcze daleka , ale do zimowego XV Krakowski Konkurs Piw Domowych należy się zacząć przygotowywać już niedługo!
Dwa z sześciu stylów zostały opublikowane już w maju- a...
Kultowy już Ślesiński Festiwal Piwa powraca z edycją 2025! Na miejscu niezliczona liczba lagerów, ipa, sour ale, porterów, imperialnych stoutów, waizenów czy innych bitterów czy grodziszy
Żeby nie pić na pusty żołądek, zagoszczą także food trucki, które wypełnią Wasze brzuchy...
Leave a comment: