2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• waclaw67
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
    Zabierzów Buissnes Park lub Zabierzów Sklep dla linii 238 i 248 - droga do przejścia z obydwu mniej więcej taka sama, chociaż miało być jakieś przejście przez bagna, to ten pierwszy byłoby bliżej. W przypadku lini 258 przystanek to po prostu Zabierzów. Ten jest najbliższy. Ew. Skała Kmity.
    Podałem linka do wyszukiwarki, łatwo to sobie sprawdzić, ale racja - to rola organizatora.
    Pendragon dzięki.
    Właśnie o takie informacje mi chodziło ze strony organizatorów.
    A jak daleko jest od tych przystanków autobusowych.

Leave a comment:

• Doran
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
    Zabierzów Buissnes Park lub Zabierzów Sklep dla linii 238 i 248 - droga do przejścia z obydwu mniej więcej taka sama, chociaż miało być jakieś przejście przez bagna, to ten pierwszy byłoby bliżej. W przypadku lini 258 przystanek to po prostu Zabierzów. Ten jest najbliższy. Ew. Skała Kmity.
    Podałem linka do wyszukiwarki, łatwo to sobie sprawdzić, ale racja - to rola organizatora.
    Tak to wygląda, dzięki za garść informacji a w najbliższych dniach podamy bazę noclegów oraz warunki pobytu na polu namiotowym.

Leave a comment:

• Doran
    replied
    Wszystkie informacje zarówno dotyczące dojazdu jak i noclegów podamy wkrótce. Wszystko będzie jasne

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67
    W Zabierzowie jest 6 lub 4 przystanki,zależnie od linii.
    Nazwa żadnego,nie kojarzy się z miejscem imprezy.
    Czy tak trudno podać organizatorom,że z linii 238 trzeba wysiąść na przystanku np.X a z linii 248 na przystanku np.Y.
    Pewnie wożą się brykami więc nie znają usytuowania przystanków autobusowych.
    Proponuję organizatorom dowiedzieć się tam na miejscu i nam przekazać informację..

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-05-07, 20:48.

Leave a comment:

• waclaw67
    replied
    W Zabierzowie jest 6 lub 4 przystanki,zależnie od linii.
    Nazwa żadnego,nie kojarzy się z miejscem imprezy.
    Czy tak trudno podać organizatorom,że z linii 238 trzeba wysiąść na przystanku np.X a z linii 248 na przystanku np.Y.
    Pewnie wożą się brykami więc nie znają usytuowania przystanków autobusowych.
    Proponuję organizatorom dowiedzieć się tam na miejscu i nam przekazać informację..

Leave a comment:

• Pendragon
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67
    Link z autobusami nie wchodzi.
    Bo jest spieprzony, wystarczy przyjrzeć się adresowi i wywalić z niego końcówkę.

Ja jednak proponuję zastosować:
    http://krakow.jakdojade.pl
    Jako cel można wkleić te namiary GPS: 50°6'10", 19°48'55"
    Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-05-07, 17:52.

Leave a comment:

• waclaw67
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doran
    Samochodem, autobusem, pociągiem, a może samolotem? Jeśli zastanawiacie się jak dojechać na nasz festiwal, tutaj znajdziecie kilka podpowiedzi.
    http://beerfestival.pl/jak-dojechac/
    Link z autobusami nie wchodzi.
    Czy nie można na planie zaznaczyć miejsca dojazdu autobusów i pociągu.
    Lub też opisać jak od autobusu dojść,jaki przystanek i jak daleko jest od przystanku.
    Nie każdy jest zmotoryzowany więc jak na razie jedzie się w ciemno.

Leave a comment:

• Doran
    replied
    Wiadomość dla Piwowarów Domowych!

Piwowarzy domowi którzy chcą osobiście dostarczyć swoje piwa na konkurs informujemy iż Rogate Ranczo czynne jest w godzinach 10:00-15:00. Można też wcześniej zadzwonić do Pani Agnieszki Pietrzykowskiej i umówić się. Tel 664 15 15 14

Zapraszamy

Leave a comment:

• Doran
    replied
    Samochodem, autobusem, pociągiem, a może samolotem? Jeśli zastanawiacie się jak dojechać na nasz festiwal, tutaj znajdziecie kilka podpowiedzi.
    Uwielbiasz owoce, ale szukasz inspiracji na ich obecność w jedzeniu pod różnymi, niecodziennymi postaciami? Zajrzyj na naszą stronę!

Leave a comment:

• Doran
    replied
    Do degustacji będzie można zakupić szkło festiwalowe. Więcej informacji na temat szkła zamieścimy wkrótce.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HokusProkus
    Jak będzie wyglądała sprawa degustacji piw na festiwalu?? Czy przy zakupie przy stoisku będziemy dostawać piwo w plastikowym kubeczku? Czy będzie można dostać w szkle? Czy można będzie chodzić ze swoim szkłem i do niego lać piwo??
    Szczerze to nie miałem jeszcze okazji być na takiej imprezie i nie wiem jak to wygląda.

Leave a comment:

• Cez
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie
    CeZ@ Cyżbyś się obawiał wizyty Policji w czasie festiwalu?
    Jeśli mandaty będą wręczać policjantki, to nie odrobina prewencji nie zaszkodzi.

Leave a comment:

• tyskikufel
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerek62
    Będziemy pić LECHA
    Jestem za Lechem w kuflach z epoki Jagielońskiej

Leave a comment:

• beerek62
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tyskikufel
    W Polsce masz kasę to wszystko załatwisz, następna giełda chyba na Wawelu ????
    Będziemy pić LECHA

Leave a comment:

• HokusProkus
    replied
    Jak będzie wyglądała sprawa degustacji piw na festiwalu?? Czy przy zakupie przy stoisku będziemy dostawać piwo w plastikowym kubeczku? Czy będzie można dostać w szkle? Czy można będzie chodzić ze swoim szkłem i do niego lać piwo??
    Szczerze to nie miałem jeszcze okazji być na takiej imprezie i nie wiem jak to wygląda.

Leave a comment:

• tyskikufel
    replied
    W Polsce masz kasę to wszystko załatwisz, następna giełda chyba na Wawelu ????

Leave a comment: