2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• ART
    replied
    Wreszcie

W trakcie I Krakowskiego Festiwalu Piwa będzie także obecne stanowisko www.CentrumPiwowarstwa.pl i www.Browar.Biz.

W ramach naszej obecności poprowadzimy całkiem luźne szkółki warzelne w każdy dzień festiwalu. Natomiast piwnych żółtodziobów zapraszamy na ścieżkę edukacyjną pt. Jak powstaje piwo i pogawędki przy piwie. Więcej szczegółów pojawi się mam nadzieję już wkrótce

Leave a comment:

• zebediach
    replied
    Bardzo mnie cieszy ten termin. Może nawet uda mi się wystartować w konkursie po raz pierwszy.

Leave a comment:

• Komar_Pafnucy
    replied
    Świetna wiadomość. Termin zarezerwowany.

Leave a comment:

• Doran
    replied
    2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa

Witamy Wszystkich serdecznie i zapraszamy na stronię internetową oraz Facebooka I Krakowskiego Festiwalu Piwa. Już dziś można zapoznać się z programem i atrakcjami jakie czekają wszystkich uczestników 23-25 maja 2014 roku w podkrakowskim Zabierzowie.

Z dnia na dzień będziemy uzupełniać stronę o kolejne już bardziej doprecyzowane wiadomości.

Chcemy ogłosić z radością, że Festiwalowi towarzyszyć będą konkursy Piw Domowych, Piw z Browarów Rzemieślniczych i Restauracyjnych. Więcej informacji w zakładce Konkursy.

Pozdrawiam i już zachęcam do rezerwowania majowego weekendu.

Leave a comment:

• 2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa

23-25.05.2014 - Zabierzów - I Krakowski Festiwal Piwa

Będzie giełda i konkursy piw domowych i rzemieślniczych.
    Harmonogram
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2014-01-20, 16:56. Powód: Wydzielony post z innego wątku, ze względu na link do strony festiwalu, o którym to zapomniał kolega Doran.