Jak zwykle walniesz coś od czapy! A gdzie masz w tym browar restauracyjny? Ani wśród partnerów, ani organizatorów nie widzę browaru restauracyjnego.
2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
Natomiast podoba mi się hasło ze strony tego festiwalu:"Krakowski Festiwal Piwa to jedna z największych imprez piwnych w Polsce i w Europie.".Jeszcze się nie odbył a już jest jednym z największych.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
Witam
Podczas KFP przeprowadzimy dwa kursy sensoryczne rozpoznawania stylów piwnych. Jeden dla restauratorów, drugi dla zwycięzców naszych konkursów, najbardziej aktywnych forumowiczów, blogerów...
Kursy organizowane są wspólnie z Bractwem PiwnymKraków ul. Józefa 6/1UComment
-
Podoba mi się ten festiwal.
Krakowski festiwal nie w Krakowie. Nie dało się zrobić Krakowskiego festiwalu w Szczecinie ?
I jak już ktoś wcześniej napisał - nigdy się jeszcze nie odbył, a już jest największy w Polsce i Europie. Po co taka skromność panowie organizatorzy, celujcie od razu w galaktykęOstatnia zmiana dokonana przez Sudety; 2014-02-06, 00:36.Comment
-
o Zabierzowie i okolicach
I tu się mylisz, bo akurat byłem. Dokładnie wiem gdzie jest Zabierzów, wiem że stacja kolejowa nazywa się Kraków Business Park i ogólnie dość często przejeżdżam przez Kraków i okolice. Fakty są jednak takie że oficjalnie Zabierzów to nie Kraków.Comment
-
Z Krakowem to ta impreza ma raczej niewiele wspólnego, ba nawet z Zabierzowem. Zaczyna się bowiem tam, gdzie się ten Zabierzów... kończyŁąka na wysokości skały Kmity. Z pociągu to ponad 1 km na około. Od przystanku autobusowego niewiele mnie, a 3 podmiejskie linie autobusowe, dają takt godzinny (średnio). Na dodatek najpierw trzeba do tych autobusów dojechać na Bronowice bo nie jadą one bynajmniej z centrum.
Gdyby nie pociąg, to byłby sajgon, który zresztą i tak przewiduję, chyba że Krakusom nie będzie się chciało jechać na takie zadupie.
Jak organizatorzy nie zorganizują specjalnego transportu to będzie wielka klapa, a nie "największy festiwal".
A jak jeszcze spadnie deszcz...Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2014-02-06, 13:19.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Krakowski festiwal nie w Krakowie. Nie dało się zrobić Krakowskiego festiwalu w Szczecinie ?
I jak już ktoś wcześniej napisał - nigdy się jeszcze nie odbył, a już jest największy w Polsce i Europie. Po co taka skromność panowie organizatorzy, celujcie od razu w galaktykę
Co ma Szczecin do Krakowa.Zabierzów w pewnym sensie ma,prawie że na rogatkach Krakowa.
A to że się jeszcze nie odbyła nie znaczy że nie będzie jedną z największych.Comment
-
I jak już ktoś wcześniej napisał - nigdy się jeszcze nie odbył, a już jest największy w Polsce i Europie. Po co taka skromność panowie organizatorzy, celujcie od razu w galaktykę
Z drugiej strony anonim, ktoś nowy na forum "ukrywający się" pod nickiem sudety wyśmiewający organizatorów.
Nie wiedząc wiele o tym projekcie mimo wszystko wierzę temu, kogo można zidentyfikować niż "drugiej stronie".
Dajmy się wykazać organizatorom a nie dajmy "torpedować" imprezy nie wiadomo komu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Nie zrozumcie mnie źle. Chodzi mi o czysty złośliwy hejt: Cooo? Kto? Kogo? Blogerów?Ostatnia zmiana dokonana przez Seta; 2014-02-06, 14:27.Comment
-
Witam
Spodziewamy się że kursy sensoryczne będą cieszyły się dużym zainteresowaniem, chodź by z uwagi na nieodpłatny udział. Planujemy zaprosić do udziału w jednym kursie około 150 osób, czyli w dwóch szkoleniach weźmie udział około 300 kursantów. Dlatego naszym zamysłem jest nagrodzenie wszystkich angażujących się np:
-zwycięzców konkursów i zabaw na facebooku
-blogerów opisujących nasze poczynania
-osoby aktywnie wypowiadające się na forum
I ogólnie osoby zainteresowane wzięciem udziału w kursie, chcące nauczyć się jak rozpoznawać style piwne
Mamy cichą nadzieję że zarazimy kilkaset osób pasją do dobrego piwa
PozdrowieniaOstatnia zmiana dokonana przez Doran; 2014-02-06, 17:19.Kraków ul. Józefa 6/1UComment