2014.05.23-25 - Zabierzów (pod Krakowem), I Krakowski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
Kraków ul. Józefa 6/1UComment
-
Comment
-
Ale ja nie mam nic do chaszczy bo takowe znajdują sie w każdym mieście.Interesuje mnie tylko dlaczego festiwal nazywa się "Krakowski".To tak jakby imprezy Tyskie w chorzowskim parku nazwać festiwalem katowickim.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment
-
To powiedz mi dlaczego lotnisko w Balicach nazywa się "krakowskim"? Odległość taka sama.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2014-05-13, 21:22.Comment
-
-
Ponoć ma być ładnieCieszę się, że w końcu jakaś porządna impreza na wyciągnięcie ręki. Dojazd do Zabierzowa jest rewelacyjny z każdej strony, a miejsce na realizację imprezy wybrane doskonale - w samym Krakowie jedynie Zakrzówek lub Błonia by się nadawały
Comment
-
Comment
-
Kolekcjonersko też słabo - Tychy w tym samym terminie.
Jedynie piwowarzy się cieszą na ten Zabierzów, bo nagrody przednie.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
Related Topics
Collapse
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 20:47 -
Kultowy już Ślesiński Festiwal Piwa powraca z edycją 2025! Na miejscu niezliczona liczba lagerów, ipa, sour ale, porterów, imperialnych stoutów, waizenów czy innych bitterów czy grodziszy
Żeby nie pić na pusty żołądek, zagoszczą także food trucki, które wypełnią Wasze brzuchy...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-05-03, 08:40 -
-
To więcej niż festiwal pełen smaków i aromatów. Można delektować się najlepszym rzemieślniczym piwem, aromatycznym winem i kremowymi serami
-
Channel: Festiwale piwne
-
-
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
-
2025-02-11, 22:44 -
-
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
-
2024-11-03, 19:06 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment