2014.10.10-12 - Warszawa, Warszawski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez dyczkin; 2014-10-03, 10:04.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
4090 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 734 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 01.05.2025Comment
-
Niektóre browary z racji, że pisanie w sprawie browaru i o browarze tu na forum uważane jest za komercyjne przestały pisać w ogóle. Dla podmiotów profile FB są dużo wygodniejsze niż strony WWW.
A już wracając do samego festiwalu, ubolewam, że tych niusów trzeba szukać na profilach browarów, blogach a nie w profilu imprezy. Wymieniłem tylko kilka, gdyż liczyłem, ze organizator dopisze resztę.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2014-10-03, 11:14.Comment
-
E-prezesie, z doświadczenia własnego Ci powiem, że bardzo ciężko jest wszystko ogarnąć, co jest zamieszczone w necie - musiałaby być do tego wydelegowana specjalna osoba, która niczym innym się nie zajmuje, a na takie fanaberie to stać jedynie instytucje z konkretnym szmalem na promocję.Comment
-
Polecam na początek obejrzeć sobie filmik Michała Janiaka (link do niego jest na stronie): http://www.youtube.com/watch?v=jfJsXBGOQ_s
Na tę chwilę kończymy składać katalog w którym będą odpowiedzi na najważniejsze pytania związane z Festiwalem.Comment
-
E-prezesie, z doświadczenia własnego Ci powiem, że bardzo ciężko jest wszystko ogarnąć, co jest zamieszczone w necie - musiałaby być do tego wydelegowana specjalna osoba, która niczym innym się nie zajmuje, a na takie fanaberie to stać jedynie instytucje z konkretnym szmalem na promocję.Comment
-
Polecam na początek obejrzeć sobie filmik Michała Janiaka (link do niego jest na stronie): http://www.youtube.com/watch?v=jfJsXBGOQ_sComment
-
). Dla potencjalnego konsumenta może być ważne jakie premiery planują wystawcy, tym bardziej, że większość się z tym nie czai.
Powiem już ostatnie słowo przed imprezą - mam nadzieję, że festiwal się uda i na stałe zagości w kalendarzu właśnie w tym terminie dla przeciwwagi do wrocławskiej i żywieckiej imprezy.Comment
-
Jakie szkło będzie do kupienia na miejscu? I czy od razu będzie dostępne?
Jakie objętości piwa będzie można kupić? Czy jak przyjdę z naparstkiem, to naleją mi naparstek piwa i zapłacę proporcjonalnie mniej?Comment
-
Comment
-
Ukończyliśmy pracę nad naszym katalogiem! Wersję drukowaną rozdawać będziemy za darmo na Festiwalu, a tymczasem zapraszamy do pobierania wersji cyfrowej! Lista i opis piw polskich oraz części piw zagranicznych, opisy wystawców i browarów, program Strefy Piwowara Domowego! PLS share!
Comment