Ktoś kiedyś powiedział, że piłka nożna to sprawa życia i śmierci. I ktoś odpowiedział - nie, to znacznie więcej
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mariusz66
no i cenników żadnych nie ma , człowiek idzie w ciemno, nawet szkło nie wiadomo po ile? czy trzeba przynieśc swoje bo może zabraknąć?
Nie marudź, daj się zaskoczyć .
Poza tym, pewnie i tak WFP będzie odwołany, bo w dzisiejszym dodatku "GW" "Co jest grane?" nic na jego temat nie znalazłem... .
Ja także chciałbym zapytać o szkło. Nigdy wcześniej nie byłem na takim festiwalu. Czy muszę przynieść swój kufel lub kupić na miejscu, bo w przeciwnym razie obsługa nie będzie miała mi do czego piwa nalać? Czy tak?
Wszelkie informacje są na stronie festiwalu. Warto poczytać, będzie mniej problemów później.
P.S. o cenach też jest.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Już 18 edycja Festiwalu na warszawskiej Legii. Piwo, wykłady, gry (na 3 piętrze), sporo stoisk z jedzeniem. Gratka dla kolekcjonerów etykiet piwnych, Zwłaszcza w czwartek można sporo etykiet pozyskać do zbioru..
12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 26-28 marca, na Stadionie Legii Warszawa, w krytej strefie VIP.
Jak było na 11 festiwalu? Zobacz: https://www.youtube.com/watch?v=-L6RQIWnoUg
Comment