Stałem w kolejce kilkanaście minut. A była sobota, godziny szczytu (tzn. po 18), więc to akurat nie był wielki problem. Działało kilka kas jednocześnie, w tym jedna gdzie przyjmowali tylko odliczoną kwotę, żeby przyspieszyć obsługę. Organizacja imprezy zdecydowanie na plus.
2015.04.24-26 - Warszawa - Warszawski Festiwal Piwa
Collapse
X
-
VanPurRz - bluzę czerwono-czarną widziałam na 3 piętrze na krzesłach (w niedzielę przed samym zamknięciem) - może to właśnie twoja zguba. Spytaj organizatorów WFP albo na stadionie Legii, bo całkiem możliwe że mają jakieś "biuro rzeczy znalezionych".Niestety były też straty – bluza dresowa GEDO (czarno-czerwona).Comment
-
VanPurRz - bluzę czerwono-czarną widziałam na 3 piętrze na krzesłach (w niedzielę przed samym zamknięciem) - może to właśnie twoja zguba. Spytaj organizatorów WFP albo na stadionie Legii, bo całkiem możliwe że mają jakieś "biuro rzeczy znalezionych".Comment
-
Było ogłoszenie parafialne: Znaleźliśmy - cienką czarną kurtkę, klucze z breloczkiem "The Championships Wimbledon", czarną czapkę, dokumenty Mariusza W. Jeśli Legia coś jeszcze nam przekaże, damy znać. Prosimy o kontakt!Ostatnia zmiana dokonana przez jacer; 2015-04-28, 22:33.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Ja bym się za bardzo nie nastawiał, że VanPuRz-owi Legia coś zwróci...
A do adremu - rzeczywiście, lanie pojemności 200 ml pozwoliłoby dłużej "ducha nie gasić"...
. Do tego celu przydałoby się stosownie ocechowane szkło festiwalowe.
Comment
-
To musiało być to ... napiszę do organizatorów jeszcze. Dziękuje."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Szkło nie było ocechowane, ale nalanie do pełna nóżki, czyli dolnej części miało odpowiadać 100 ml i min tak mi lano w Pracowni Piwa, w Ale Browarze, i w Browariacie. Cała reszta niestety olała taką pojemność. Kuriozum spotkało mnie przy stoisku Browaru Stu Mostów. Na tablicy było 100 czy tam 200 ml, ale odmówiono mi sprzedaży bo dopiero od soboty tak będą sprzedawać. Nie, to nie
Comment