Dzięki za info!
2016.12.09-11 Cracow Craft Beer Fest
Collapse
X
-
Słyszałem że na giełdzie rano było tylko 7 osób !!!!!!!!!!!!!!!! wiem to od osoby która tam pojechałaComment
-
Takie giełdy kolekcjonerskie ale nie organizowane przez samych kolekcjonerów a "doczepiane" dla podbicia frekwencji do targów piwnych raczej nie cieszą się popularnością z tego co zauważyłem.
Kraków od lat jest postrzegany wśród kolekcjonerów jedynie jako giełda lutowa i raczej nie zanosi się ażeby jakikolwiek organizator "podebrał" kolekcjonerów na tym terenie.
Wg mnie giełda podpięta pod craft fest raczej z góry była skazana na słabą frekwencję.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Akurat organizator jest kolekcjonerem. Świeżym, ale jednak.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Takie giełdy kolekcjonerskie ale nie organizowane przez samych kolekcjonerów a "doczepiane" dla podbicia frekwencji do targów piwnych raczej nie cieszą się popularnością z tego co zauważyłem.
Kraków od lat jest postrzegany wśród kolekcjonerów jedynie jako giełda lutowa i raczej nie zanosi się ażeby jakikolwiek organizator "podebrał" kolekcjonerów na tym terenie.
Wg mnie giełda podpięta pod craft fest raczej z góry była skazana na słabą frekwencję.
Mimo ciężkiej pracy przy organizacji festiwalu warto było wstać w sobotę rano i poznać fajnych ludzi. Nie wiemy też jakby miało wyglądać "podbieranie" kolekcjonerów giełdzie lutowej. Mielibyśmy ich wziąć i już nie oddać do lutego?Każda okazja do spotkania się ludzi o podobnych zainteresowaniach wydaje się dobra. Chyba, że się mylimy?
A co do Tomka od giełdy lutowej, to jakoś dopiero w niedziele do nas dotarło, że się znamy i po festiwalu żałowaliśmy, iż nie zrobiliśmy tej giełdy wspólnie.Comment
-
To się dogadajcie i zróbcie następny Craft Fest w lutym razem z giełdą Tomka (dla Waszej informacji: forumowego Masumi) która odbywa się już od ponad 20 lat.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Też jestem zdania, że nie ma sensu tworzyć dwu giełd w tym samym mieście. Poza tym jak widzę kolekcjonerzy są przyzwyczajeni do pewnego harmonogramu giełd. Żadna z łódzkich nie doczekała się spektakularnej edycji, większość nowych w kalendarzu, w gruncie rzeczy małych giełd także. To nie znaczy, że jeśli ma się zapał, pieniądze i dobrą lokalizację, nie należy takich robić.
Mówi się, że lokum nie było dostosowane do pory roku, jak i samego charakteru imprezy. Klub Fabryka też miał spartańskie nieco warunki i również pierwsza edycja festiwalu w niej przebiegła w atmosferze pewnych niedociągnięć. Uczmy się na błędach (także innych).Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2016-12-16, 12:49.Comment