Chciałem się wybrać a nie mam żadnych aktualnych danych na temat terminu itp.chyba na początku sierpnia się on odbywa? Podajcie trochę informacji!
2007.08.03-05 - Międzynarodowy Berliński Festiwal Piwny 2007
Collapse
X
-
2007.08.03-05 - Międzynarodowy Berliński Festiwal Piwny 2007
Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Tagi: brak -
3,4,5 sierpnia , na odcinku 2,2 km pomiędzy Strausberger Platz a Frankfurter Tor
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
no i jak wrażenia?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Niestety nie dotarłem na Berliński Festiwal,trochę za dużo spraw mi sie na ten termin nazbierało...ale już teraz zacznę myśleć o przyszłorocznym by się tam jednak znależć.Kolekcja puszek piwnych:
http://puszkikrugera.web-album.org/Comment
Related Topics
Collapse
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 20:47 -
Kultowy już Ślesiński Festiwal Piwa powraca z edycją 2025! Na miejscu niezliczona liczba lagerów, ipa, sour ale, porterów, imperialnych stoutów, waizenów czy innych bitterów czy grodziszy
Żeby nie pić na pusty żołądek, zagoszczą także food trucki, które wypełnią Wasze brzuchy...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-05-03, 08:40 -
-
To więcej niż festiwal pełen smaków i aromatów. Można delektować się najlepszym rzemieślniczym piwem, aromatycznym winem i kremowymi serami
-
Channel: Festiwale piwne
-
-
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
-
2025-02-11, 22:44 -
-
Festiwal Alkoholi HEVELKA - piwa rzemieślnicze, kraftowe destylaty, cydry i miody pitne, wino, foodtrucki oraz liczne atrakcje, takie jak koncerty muzyki klasycznej i jazzowej, Strefa Gier Planszowych, prelekcje i degustacje.
-
2024-11-03, 19:06 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment