Szanowne Koleżeństwo!
W związku z bardzo dużym zainteresowaniem Giełdą oraz informacją, która do mnie dzisiaj dotarła, o podniesieniu ceny za wynajem sali, zmuszony jestem wprowadzić opłaty za rezerwacje stolików. Rezerwacja stolika ok. 175 x ok. 85 cm, kosztuje 5 złotych.
W sprawie rezerwacji stolików to pisać PW czy na maila?
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Ja też chętnie bym się zabrał z kimś z Wrocławia jeśli jest taka opcja bo jednak nie przepadam za naszą koleją poza tym samochodem lepiej jest się zabrać ze swoimi rzeczami.
Ostatnia zmiana dokonana przez Benekex2; 2013-02-08, 12:44.
Zbieram podstawki piwne z całego świata -> zainteresowanych zapraszam do kontaktu
Stowarzyszenie Śląski Klub Birofilów zaprasza na 63 Międzynarodową Giełdę Birofiliów w Tychach. Impreza odbędzie się w dniach 24-25.10.2025r w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9.Sponsorami imprezy są Kompania Piwowarska, Tyskie Browary Książęce oraz firma Rastal
Śląski Klub Birofilów zaprasza na 61 Międzynarodową Giełdę Birofiliów odbędzie się w Tychach 18 -19 .10 .2024 r na terenie Browaru Książęcego w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9 .Piątek w godzinach 16,00-22,00, Sobota od 8,00 do 14 ,00.Sponsorami imprezy są Tyskie Browary Książęce,...
Comment