Piłaś w pracy czy bardzo szybko?
2005.04.09 - Giełda w Szczecinie
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyNo to przez jakiś czas byliśmy bezbronni! Nie przyszło Ci do głowy, że akurat w tym czasie ktoś mógłby chcieć nas zmombardować?
Nie ma takiej możliwości. Wróg po każdej giełdzie w Polsce musi przejść okres adaptacji do normalnych warunków
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
To jest tajemnica.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyTo po co nam NATO?
Ale uważaj, bo nam i NATO nie pomoże jak nas Art namierzy, że odbiegamy od tematu
Comment
-
Bo Ty byłeś JUŻ na kopanym meczuPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzWidać na powyższych zdjęciach ,że mnie nie było ,a popsucia portera byłem świadkiem hi hi.Może faktycznie mnie tam nie było
Comment
Related Topics
Collapse
-
Spotkanie z Krzysztofem Żurawskim pivaria książki "Piwo w Szczecinie do roku 1945" odbędzie się w 9.11. (czwartek) w Książnicy Pomorskiej w Szczecinie, ul. Podgórna 15/16 o godz. 17.
Więcej informacji:
https://pomorzezachodnie.travel/Arty...12/Spotkanie_z...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2023-10-30, 18:02 -
-
Rok 2020 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł....-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Jak co roku w pierwszą sobotę czerwca Zachodniopomorski Klub Birofilów zaprasza piwnych kolekcjonerów do Nowego Browaru w Szczecinie-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-03-27, 14:36 -
-
Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 9 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!
Kiedy? 25 marca 2023
Gdzie? ul. Krakowska 289, Rzeszów
Budynek Podkarpackiej Okręgowej Izby Inżynierów Budownictwa
W godzinach od 8:00 do 13:00
Głównym...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2022-11-07, 17:12 -
-
Rok 2019 zbliża się dużymi krokami. Mam zamiar tak jak w tym roku prowadzić kalendarz giełd kolekcjonerskich dla piwomaniaków organizowanych na terenie Polski.
Dla jasności podaję zasady:
1. Wiadomość o giełdzie będę podawał, gdy się o niej dowiem z dowolnych źródeł. Będzie ona...-
Channel: Festiwale piwne
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment