adam16 napisał(a)
Jestem 4-ty na liście? Ale to trzeba stanowczo zmienić. Proszę mnie wprowadzić na pierwsze miejsce listy... rezerwowej. Obiecuję zrobić wszystko by wreszcie przybyć do Szczecina, ale pewności 100% nie mam. W razie czego mogę spać w pozycji pionowej, gdyby powierzchnie poziome były już zajęte.
  Ale to trzeba stanowczo zmienić. Proszę mnie wprowadzić na pierwsze miejsce listy... rezerwowej. Obiecuję zrobić wszystko by wreszcie przybyć do Szczecina, ale pewności 100% nie mam. W razie czego mogę spać w pozycji pionowej, gdyby powierzchnie poziome były już zajęte. 

Jestem 4-ty na liście?
 Ale to trzeba stanowczo zmienić. Proszę mnie wprowadzić na pierwsze miejsce listy... rezerwowej. Obiecuję zrobić wszystko by wreszcie przybyć do Szczecina, ale pewności 100% nie mam. W razie czego mogę spać w pozycji pionowej, gdyby powierzchnie poziome były już zajęte.

1-2 Ania i abernacki
3.Cyborg_marcel
4.Stolp
5... rezerwa Adam 16

Liczę na owocną wymianę... Ahumba, Ty od pewnego czasu zabrałeś się za podstawki Guinness-a, przywieź duble... wymiana to podstawa
  Liczę na owocną wymianę... Ahumba, Ty od pewnego czasu zabrałeś się za podstawki Guinness-a, przywieź duble... wymiana to podstawa   

Comment