Cześć jestem tutaj zupełnie nowiutki , a też kolekcjonuje etykietki - czy też mógłbym wpaśc na giełde w Białej Podlaskiej????? czypotrzebne bedzie jakieś odrębne zaproszenie? plis dajcie odpowiedz
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
wystarczą Twoje dobre chęci aby uczestniczyć w giełdzie.
Nie rozsyłamy i tym bardziej nie wymagamy odrębnych zaproszeń. Tak jak wspomniał Ahumba wystarczą dobre chęci. Ze swojej strony organizatorzy zapewniają świetną atmosferę stolik, piwo, gorący posiłek, prezencik i oczywiście ulgi na przejazd PKP. Serdecznie zapraszamy.
Dzięki za odzew, zapowiada się fajna imprezka i chętni przybęde , niestety będe zmotoryzowany no ale..... jakoś uświadomie moją połowę że w drodze powrotnej prowadzi ona. Gorąco pozdrawiam
Ostrzegam wszystkich warzących, że będę wyjątkowo upierdliwy na tej giełdzie.
Będę zadawał mnóstwo pytań a propos warzenia. Lepiej chować się przede mną.
To będzie dla niektórych straszne. Bo jeśli i bez pytań o warzenie ciągle Cię słychać...
Mam wielką prośbę do uczestników Bialskiej Giełdy. Niestety ze względu na pewne okoliczności nie mogę się pojawić na giełdzie (festiwal, obrona pracy mgr) ale bardzo bym prosił wszystkich życzliwych o pamiętaniu o takim jednym z Gdyni który się ugania cały czas za ręcznikami barmańskimi. Oczywiście abernacka pokrywa wszelkie koszta z tym związane oraz w podzięce coś podarował by od serca (np.wafle, kapsle, Rycerza itp.). Z góry wszystkich dziękuję i życzę udanej giełdy i zabawy!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Mam wielką prośbę do uczestników Bialskiej Giełdy. Niestety ze względu na pewne okoliczności nie mogę się pojawić na giełdzie (festiwal, obrona pracy mgr) ale bardzo bym prosił wszystkich życzliwych o pamiętaniu o takim jednym z Gdyni który się ugania cały czas za ręcznikami barmańskimi. Oczywiście abernacka pokrywa wszelkie koszta z tym związane oraz w podzięce coś podarował by od serca (np.wafle, kapsle, Rycerza itp.). Z góry wszystkich dziękuję i życzę udanej giełdy i zabawy!
Jeżelich chcesz być upierdliwy to wpierw pomęcz Ironów - masz do nich znacznie bliżej jak do Białej,a jak już się zmęczysz zadawaniem pytań to "posiorbiemy" piwko
Termin i miejsce już potwierdzone. Godz. 8-12, dolna sala najpewniej. Jak ktoś potrzebuje nocleg to nad browarem jest hostel o dobrych warunkach bytowych. Na styczeń więcej informacji.
Miejsce z historią, więc długo czekałem, by go dodać, bo nie było tu piwa.
Przed wojną i za okupacji był tu skład i rozlewnia piwa, o której wspominałem tu https://www.browar.biz/forum/piwo/hi...29#post2318229 (zdjęcia). W bliższych nam czasach budynek popadał w ruinę i po rewitalizacji Pl....
W sobotę tj. 18-09-2021 odbędzie się IX Zagłębiowska Giełda Birofiliów. Bramy otwierają się dla Wszystkich Uczestników punktualnie o godzinie 8:00 rano.
Serdecznie zapraszamy Kolekcjonerów do Browaru na Jurze w Zawierciu przy ulicy Paderewskiego 114. Do zobaczenia już w sobotę
Informacja najbardziej pewna: 29 kwietnia 2006 r. w Białej Podlskiej odbędzie się kolejna - 5. Bialska Giełda Birofilów. Oczywiście zaczynamy o godz. 8 rano. Pozostałe informacje już wkrótce.
Serdecznie zapraszamy!
Comment