na niektórych to nie ma już siły. Jak ktoś chce gratisy to proszę jechać do hipermarketu gdzie do serka danio dają łyżeczkę, albo do soku paczkę ciastek. Giełda birofilistyczna ma na celu wymianę, spotkanie z ludźmi a NIE na zdobywaniu gratisów. Cieszcie się ludzie że browar udostępnia lokal, a jak komuś tak bardzo zależy to niech zasponsoruje gratisy na giełdę w Spiżu, ciekawe czy wtedy też będzie miał takie podejście...
No ale cóż, niektórzy NOWI forumowicze po prostu nie rozumieją zasad takich giełd i tyle bym miał tutaj do powiedzenia. Zdrowie wszystkich innych, normalnych, forumowiczów
No ostatnim spotkaniu w Spiżu byłem sponsorem cukierków "Porterowych"
wiadomo, że cukierki np to inna sprawa CI, którzy pisali o gratisach pewnie mieli na myśli koszulki, szklanki czy coś w tym stylu...
sorki, jeśli Cie uraziłem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1920
No ale cóż, niektórzy NOWI forumowicze po prostu nie rozumieją zasad takich giełd i tyle bym miał tutaj do powiedzenia. Zdrowie wszystkich innych, normalnych, forumowiczów
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Pytałem tylko żartem, czy darmowy kupon na piwo dadzą. Fakt, w supermarketach tego nie robią, za to na giełdach takie sytuacje się zdarzają, co więcej, są zupełnie naturalne
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pianodive
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Pytałem tylko żartem, czy darmowy kupon na piwo dadzą. Fakt, w supermarketach tego nie robią, za to na giełdach takie sytuacje się zdarzają, co więcej, są zupełnie naturalne
Otóż odpowiadam, chodzi mi o to, że Tobie nie wystarczy że Spiż zorganizuje giełdę, że ją otwiera specjalnie dla nas, bo jeszcze piwo byś chciał, tak jak napisał mwa, piyńciok se skombinuj to piwo bydziesz mioł
Masz rację, Spiż otwierają specjalnie na giełdę. Zważywszy, że takie wydarzenia mają miejsce kilka razy w roku, ofiarując piwny kupon każdemu giełdowiczowi, browar nie straciłby moim zdaniem wielkich pieniędzy, a tylko zyskał na reklamie.
No ostatnim spotkaniu w Spiżu byłem sponsorem cukierków "Porterowych"
Cukierki były pycha
Ja to wogóle jestem zwolennikiem żeby na giełdach nie było wcale upominków , gadżetów itp. Co poniektórzy się rozbestwili i do Tychów / Żywca jeżdżą tylko albo prawie tylko w tym celu by odebrać co "się im należy".
Wzorem giełd zagranicznych polecam płatny wstęp , płatne stoliki itd.
A jakoś nikt tam nie marudzi i wszyscy zadowoleni stawiają się z samego rana niejednokrotnie jadąc przez pół Europy.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pianodive
Masz rację, Spiż otwierają specjalnie na giełdę. Zważywszy, że takie wydarzenia mają miejsce kilka razy w roku, ofiarując piwny kupon każdemu giełdowiczowi, browar nie straciłby moim zdaniem wielkich pieniędzy, a tylko zyskał na reklamie.
Spiż sam w sobie jest reklamą, bo oprócz rewelacyjnego browaru to jest jeszcze klubem i miejscem organizowania giełd
Stowarzyszenie Śląski Klub Birofilów zaprasza na 63 Międzynarodową Giełdę Birofiliów w Tychach. Impreza odbędzie się w dniach 24-25.10.2025r w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9.Sponsorami imprezy są Kompania Piwowarska, Tyskie Browary Książęce oraz firma Rastal
Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...
Comment