2008.09.20 - Litwa, Kowno - VII Międzynarodowa Giełda

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 15003

2008.09.20 - Litwa, Kowno - VII Międzynarodowa Giełda

miejsce: browar restauracyjny Avilys, Vilniaus g. 34
    godz. 9.00-13.30
    organizator: AAKK "Alutis"
    Na giełdzie wiadomo, że bedą już kolekcjonerzy z Litwy, Łotwy, Estonii i z Polski (nie wiem kto)
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24167

ja wiem że może to brzmieć jak czepianie się - ale PROSZĘ w temacie podawać datę w formacie RRRR.MM.DD (Rok.Miesiąc.Dzień) Ułatwi to sortowanie a mi oszczędzi pracy poprawkowej.
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• becik
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2002.07
      • 15003

Tak jest Panie Kierowniku Producencie
      Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
        Litwa, Kowno, Laisvės al. 21, Genys Taproom
        pebejot
        Firmowy pub kowieńskiego browaru Genys, zlokalizowany na końcu reprezentacyjnej alei miasta tuż przy kościele św. Michała Archanioła
        Sam browar znajduje się 5 km dalej nad Niemnem.
        Jest to pub, w którym można jarać zarówno wewnątrz jak i w ulicznym ogródku, gdzie są bardzo...
        2025-08-02, 17:27
      • pebejot
        Litwa, Kowno, Savanorių pr. 7, Kauno Alus
        pebejot
        Duży browar przemysłowy z dobrym piwem.
        Z dworca można dojechać trolejbusem nr 1, przystanek jest pod samym browarem.
        W przyległym budynku mieści się firmowy sklep, czynny od poniedziałku do soboty w godzinach 11.00 do 18.00.
        Duży wybór butelek, napełnianie kegów i oczywiście...
        2025-08-01, 06:22
      • Shedao
        Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
        Shedao
        Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
        2025-01-07, 15:37
      • Ahumba
        2025.10.24-25 - TYCHY, 63 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
        Ahumba
        Stowarzyszenie Śląski Klub Birofilów zaprasza na 63 Międzynarodową Giełdę Birofiliów w Tychach. Impreza odbędzie się w dniach 24-25.10.2025r w Pub pod Browarem ulica Katowicka 9.Sponsorami imprezy są Kompania Piwowarska, Tyskie Browary Książęce oraz firma Rastal
        Start
        2025-10-24
        Koniec
        2025-10-25
        Adres
        Tychy Katowicka 9
        2025-08-05, 11:46
      • Ahumba
        2025.03.29 - Rzeszów - 11 Międzynarodowa Giełda Birofiliów
        Ahumba
        Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 11 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!
        Start
        2025-03-29
        Koniec
        2025-03-29
        Adres
        Rzeszów, Krakowska 289, Podkarpacka Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa
        2024-10-07, 16:25
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...