To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Dziękuję Organizatorom za przesympatyczną imprezę i Uczestnikom za miłe przyjęcie.
Postaram się (wraz z Małżonką rzecz jasna) bywać jak najczęściej na podobnych spotkaniach. Do Wrocławia raczej ciężko będzie zawitać ale powinniśmy zjawić się w Żywcu.
Do zobaczenia następną razą
Małażonka napisał(a) ... Maćka imieniu (który zadowolony od dziś się urlopuje )
Również ja przesyłam słowa uznania dla naszych drogich
znajomych:Ironowi i Małżonce.Gratuluję wygranej w piwowarowym konkursie.Oczywiście zapraszam w przyszłym roku.
Zdrowie !!!!
Z wielką radością zapowiadamy jesienną edycję Targów Piwowary! Przygotujcie się na fantastyczną biesiadę piwną, pełną wyjątkowych smaków, wspaniałej atmosfery, zabawy oraz wyjątkowych kraftowych piw.
To już IV edycja tego wydarzenia. Kilkudziesięciu piwowarów z całej Polski zaprezentuje swój piwowarski kunszt, serwując gościom różnorakie style – od klasyki, przez style nowofalowe, aż po eksperymentalne warki z niezwykłymi dodatkami. Przekonaj się, że piwna rewolucja rozpoczęła się...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Comment