CarlBerg napisał(a)
Doskonały dowcip
Doskonały dowcip
Nie wiem tylko jak się ma Opat Browaru do Króla, ale na tym forum to chyba jest do pogodzenia
powinienem wyjechać o 13:25 osobowym...
powinienem wyjechać o 13:25 osobowym...
Jak się dobrze orientuje do Poznania droga prowadzi przez Krzyż ( a tam podobno jest tam Noteckie).
Jak się dobrze orientuje do Poznania droga prowadzi przez Krzyż ( a tam podobno jest tam Noteckie).
Na mnie nie licz
Szwejkował
,do zakończenia pracy przez Jerzego.Ciężar mojego plecaka i lekkie zmęczenie po podróży(ach te wykańczające przesiadki
),nie pozwolą mi z pewnością przemieszczać się z lekkością po W,dlatego zapewne zakotwiczę w REMI-zie.
Proponuję na początek jednak Bartka, bo tam wcześnie zamykają - o 18.00 mogę się tamże stawić.
Proponuję na początek jednak Bartka, bo tam wcześnie zamykają - o 18.00 mogę się tamże stawić.
,ale przyjeżdżam kole 16:30,a z plecakiem pełnym wrażeń nie dam rady łazić tu i tam,a zostawić plecak w przechowalni na 2 godziny to nie ma sensu.Poczekam w spokoju na powrót Jerzego.Pozbędę się słodkiego cieżaru i...Bartłomiej zostanie zaatakowany
Znowu na esplanadzie Stadionu Wrocław, tym razem cała strefa wydzielona dla piwowarów, dużo duuużych namiotów, bardzo dużo ławostołów - zapraszamy :-)
Comment