Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kot_z_cheshire
No, bo tak tradycyjnie panikować zaczęłam...Czy coś wiadomo czy mam zacząć błagać hotele i inne takie o wolny pokój?
(nie wykluczam możliwości, że coś przegapiłam...jeśli tak, to nie bijcie)
\
Nie przegapiłaś. Jutro dopiro mam spotkanie w tej sprawie Przed świętami i dzień po po prostu z nikim się nie dało umówić
Nie przegapiłaś. Jutro dopiro mam spotkanie w tej sprawie Przed świętami i dzień po po prostu z nikim się nie dało umówić
Dzięki. No to nocka bez pikawy spowodowanej ewentualną bezdomnością
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnik
Zawsze mozesz "kimnac" z Jarkiem lat 12 na parkiecie
Naczelnik, nie rób scen. Podpucha ta Twoja rada. Przecież to Ty kimasz z Jarkiem lat 12 po uprzedniej wymianie koszulek i pląsach
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Czy do Wrocławia jedzie ktoś z sekcji trójmiejskiej?
Jest kilka spraw które należałoby omówić z Maruśką i chociażby po to wypadałoby się tam wybrać. Jakoś odległość mi nie ten teges...
Gdyby jednak zebrała się jakaś trójmiejska ekipa, to może dałbym się przekonac
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Warto odnotować kolejne wydawnictwo o tematyce piwowarskiej: Wrocławskie browary i słodownie, Tomasz Sielicki, Mariusz Kotkowski, Antoni Arsłanow. Z opisu: "Przez wieki Wrocław słynął z piwowarstwa, a tutejsze napitki można było spotkać w wielu zakątkach Europy. Pod koniec XIX stulecia...
Czekają degustacje i głosowanie na najlepsze piwo.
Nagroda, to nie lada gratka, bo wygrany będzie mógł uwarzyć zwycięskie piwo w naszym browarze!!!
Dodatkowo czeka was koncert muzyki na żywo i pyszne jedzonko które umilą wam zabawę
Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
Cześc, jak co roku od 15 lat - spotkanie piwowarów domowych, od 9 lat w ramach Festiwalu Dobrego Piwa Znowu na esplanadzie Stadionu Wrocław, tym razem cała strefa wydzielona dla piwowarów, dużo duuużych namiotów, bardzo dużo ławostołów - zapraszamy :-)
Comment