Ogłoszenie

Collapse

Orgniazujesz ODPŁATNĄ ciekawą piwną imprezę? Sprawdź zasady zamieszczania informacji komercyjnych.

Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.

Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.

Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:

który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.

* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)

Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
  • Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
  • Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
    Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.


Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.

BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.

W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.

Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
See more
See less

Niedziela w Czeskim Raju?

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • mareks
    Senior
    • 05-2002
    • 1939

    Koźlak marcowy?

    Comment

    • grew
      Senior
      • 05-2009
      • 766

      Proponuję: monachijskie ciemne.

      Comment

      • chemmobile
        Senior
        • 03-2009
        • 2168

        No to masz Maruśka już na cztery szkółki z czego wybierać
        Ja też głosuję za ciemniakiem, chyba jeszcze nie warzyłaś na szkółce ciemnego lagera.
        Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
        Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

        Comment

        • AndrewZG
          Senior
          • 08-2009
          • 261

          Nieśmiało zaproponowałbym coś z belgijskich gatunków - może old bruin, albo tripelka?
          Niniejszym chciałbym również zgłosić swoje uczestnictwo na szkółce 30.01 - w końcu muszę się osobiście przekonać, czy warto już się przestawić na zacieranie.
          Pozdro

          Comment

          • ART
            mAD'MINd
            • 02-2001
            • 23807

            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndrewZG Wyświetlenie odpowiedzi
            Nieśmiało zaproponowałbym coś z belgijskich gatunków - może old bruin, albo tripelka?
            Niniejszym chciałbym również zgłosić swoje uczestnictwo na szkółce 30.01 - w końcu muszę się osobiście przekonać, czy warto już się przestawić na zacieranie.
            Pozdro
            Zgłoś się człecze mailem, ciasno juz jest
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

            Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

            Comment

            • Marusia
              Senior
              • 02-2001
              • 20211

              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
              Zgłoś się człecze mailem, ciasno juz jest
              Zgadza się, lada moment zamykam listę. Andrzeju, wpisałam Cię
              www.warsztatpiwowarski.pl
              www.festiwaldobregopiwa.pl

              www.wrowar.com.pl



              Comment

              • AndrewZG
                Senior
                • 08-2009
                • 261

                Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                Zgadza się, lada moment zamykam listę. Andrzeju, wpisałam Cię
                Dzięki serdeczne Marusia.
                Człek początkujący to i obyczajów do końca nie zna.
                Następnym razem będę już wiedział jak zgłaszać swoje uczestnictwo - pozdrawiam i do zobaczenia.

                P.S. Czy do dobrego obyczaju należy zabranie ze sobą niewielkiej ilości własnych wyrobów w celu wspólnej degustacji, czy raczej gospodarz lokalu nie patrzy na to przychylnie (co wydaje mi się poniekąd zupełnie zrozumiałe)?

                Comment

                • Marusia
                  Senior
                  • 02-2001
                  • 20211

                  Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AndrewZG Wyświetlenie odpowiedzi
                  P.S. Czy do dobrego obyczaju należy zabranie ze sobą niewielkiej ilości własnych wyrobów w celu wspólnej degustacji, czy raczej gospodarz lokalu nie patrzy na to przychylnie (co wydaje mi się poniekąd zupełnie zrozumiałe)?
                  Leży w zwyczaju, jak najbardziej Gospodarz krzywo się nie patrzy, bo ludzi jest zawsze sporo i oprócz próbek degustacyjnych wypijamy ocean piwa z podłączonych za barem kegówTo takie uzasadnienie dodatkowe, bo podstawowe jest takie, że po prostu właściciele fajni są i otwarci na różne sytuacje
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

                  www.wrowar.com.pl



                  Comment

                  • chemmobile
                    Senior
                    • 03-2009
                    • 2168

                    Jako przedstawiciel panelu degustacyjnego oświadczam, że również jesteśmy fajni i otwarci na różne sytuacje i wyroby
                    Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
                    Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

                    Comment

                    • AndrewZG
                      Senior
                      • 08-2009
                      • 261

                      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
                      po prostu właściciele fajni są i otwarci na różne sytuacje
                      Będziemy w takim razie dzielnie popijać zdrowie właścicieli i Twoje, żeby niedzielna szkółka przekształciła nam się w jakąś akademię!
                      Jeszcze raz pozdrawiam i do zobaczenia.

                      Comment

                      • Marusia
                        Senior
                        • 02-2001
                        • 20211

                        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedzi
                        Jako przedstawiciel panelu degustacyjnego oświadczam, że również jesteśmy fajni i otwarci na różne sytuacje i wyroby
                        Pijak

                        Do degustacji szkółkowej 30 stycznia przewidujemy zimowe z poprzedniej szkółki, pilsa, schwarzbiera, wee heavy, IPA 17 blg i co kto przyniesie

                        Co do warzenia, to chyba skłaniam się ku Munich Dunkel, albo Vienna Lager - górniaki to można cały rok warzyć, trzeba wykorzystać zimę na maksa.
                        www.warsztatpiwowarski.pl
                        www.festiwaldobregopiwa.pl

                        www.wrowar.com.pl



                        Comment

                        • mareks
                          Senior
                          • 05-2002
                          • 1939

                          Ja jeśli będę to też przyniosę coś do degustacji.

                          Comment

                          • maroxan
                            Senior
                            • 03-2008
                            • 179

                            Ponoć najlepsze efekty smakowe są w połączeniu pilsa monacha i wiedeńskiego - co w połączeniu daje "oktober" mniam

                            masz wiedeński ?

                            monachijskie ciemne jeszcze mam - może wpadnę na chwileczkę z kilkoma butelczynami.
                            Cogito ergo sum vampiras
                            moje skromne warzenie
                            ________________
                            Nasze fotografie

                            Comment

                            • Basik
                              Senior
                              • 06-2006
                              • 1308

                              Czy ktoś wybiera się w najbliższą niedzielę do Raju? Bo nas na naukę wzięła ochota
                              Przy okazji może coś wyciągniemy z piwniczki (chyba, że szczury się dobrały )

                              Comment

                              • Marusia
                                Senior
                                • 02-2001
                                • 20211

                                Oj, wybiera się, wybiera. Loża Szyderców jest zazwyczaj liczna
                                www.warsztatpiwowarski.pl
                                www.festiwaldobregopiwa.pl

                                www.wrowar.com.pl



                                Comment

                                Przetwarzanie...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎