Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70
No no ładna chata, jestem za. Warsztaty mogą tam trwać tydzień albo i dłużej
Będziesz się umiał zachować?
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Komunikacja na Leśnicę dobra, ale czas dojazdu już nie taki świetny. Osoby korzystające z MPK powinny na czas podróży zabrać ze sobą ze 2 piwka lekko
A słyszałeś o tym, że obowiązuje zakaz spożywania alkoholu w środkach komunikacji miejskiej?
Chcesz się napić to pij w domu albo w lokalu ale nie w tramwaju lub autobusie bo mogą tam być osoby, którym to przeszkadza o przepisach Prawa nie wspominając.
Nie musisz 2 razy pisać Ty wiesz najlepiej - mieszkasz tam, dzięki za podanie dojazdów.
A tak mi się napisało.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Z hotelami to później - zobaczymy, czy zrobimy imprezę powarsztatową na miejscu, czy w Czeskim Raju - wtedy noclegi niekoniecznie koło Zamku mogą być, zwłaszcza, jakby impreza jednak wyszła jednodniowa.
Zrobię przeszpiegi bo kiedyś było schronisko młodzieżowe ale gugle nic nie pokazują a na Hotel Bugatti to mało kogo będzie stać.
Co do jedzenia to jest Bar Domowy, Pizzeria Lissa i Pub Lissa (posiłki robione na miejscu, można zobaczyć przez szybę). Można dostosować menu do zasobności portfela.
A słyszałeś o tym, że obowiązuje zakaz spożywania alkoholu w środkach komunikacji miejskiej?
A wyobraź sobie, że słyszałem i mało tego: stosuję się do tego. :P
Mareks chłopie wyluzuj. To był taki mały żarcik. Czy nie widzisz, że osobom tutaj na samą myśl o kolejnych warsztatach poprawia się humor i przy okazji dyskusji trochę żartują? Post Naczelnika którego nie zrozumiałeś tak samo jak mój kończył się puszczonym oczkiem...
A wyobraź sobie, że słyszałem i mało tego: stosuję się do tego. :P
Mareks chłopie wyluzuj. To był taki mały żarcik. Czy nie widzisz, że osobom tutaj na samą myśl o kolejnych warsztatach poprawia się humor i przy okazji dyskusji trochę żartują? Post Naczelnika którego nie zrozumiałeś tak samo jak mój kończył się puszczonym oczkiem...
Pozdrawiam i Twoje
Cieszę się.
Niestety powstała nowa świecka tradycja i ludzie już w ogóle nie krępują się piciem w tramwajach lub autobusach.
Przepraszam, że wrócę na chwilę do tematu...
Te piwnice to w miarę wentylowane są?? Bo jak zacznie równocześnie czworo piwowarów chmielić to może być saunowo...
Super miejscówka - zarówno dzięki pałacykowi jak i przez to że w okolicy mieszka dużo ludzi którzy z chęcią zaglądną na warsztaty. Co weekend przyjeżdża tam dużo osób aby pospacerować po parku a jak przy okazji zobaczą jak się robi piwo to na pewno będą zadowoleni . Sądzę więc, że publika dopisze w większym wymiarze niż dotychczas
Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"
Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...
Gdy w jedynym sensownym browarze (nie warzącym kölschów) Braustelle w Köln https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...59#post2335759 spróbujemy już wszystkich piw, a chcemy jeszcze wypić coś ciekawego, w ciągu niecałej pół godziny jazdy pociągiem możemy przemieścić się do Bonn. Funkcjonują...
Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
Comment