Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish
Wyświetlenie odpowiedzi
Ogłoszenie
Collapse
Orgniazujesz ODPŁATNĄ ciekawą piwną imprezę? Sprawdź zasady zamieszczania informacji komercyjnych.
Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.
Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.
Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:
który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.
* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)
Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.
BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.
W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.
Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.
Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:
który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.
* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)
Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
- Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
- Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.
Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.
BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.
W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.
Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
See more
See less
2011.06.17-18 - IX Konkurs Piw Domowych w Żywcu
Collapse
X
-
Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
-
-
Wśród sędziów na KPD będzie około 7 z zagranicy. Do najbardziej prominentnych należy ekscentryczno-konserwatywny Conrad Seidl, który dorobił się przydomka "piwny papież" ze względu na swoją piwną krucjatę. Jest dziennikarzem TV i prasowym, autorem m.in Katechizmu piwa, a właśnie wydał podwójne DVD o piwie. Poniższy link to zwiastun tego DVD, w którym opisuje historię piwa, gatunki, a nawet zachęca do warzenia w domu i opisuje jak to się robi.
Jak widać zna też polskie piwa, a przynajmniej jedno . Nie przegapcie sceny delektowania się piwem z 1,33 min.
Comment
-
-
Znane już są nazwiska zagranicznych jurorów, którzy wejdą w skład sędziowski IX KPD w Żywcu. Są to: Conrad Seidl (Bierpapst), Don Jeffrey (Brain Brewery, Walia), Ian Hornsey (IBD, Anglia), Michal Rouca (Pivovar Velke Brezno, Czechy), Bruno Reinders (Mort Subite, Belgia), Martin Zuber (Paulaner, Niemcy) i Andreas Richter (Weyermann®, Niemcy).
Comment
-
-
Tradycyjnie, jakiekolwiek informacje o powodzeniu poszczególnych piw w całym Konkursie (zarówno w fazie eliminacji jak i w rozgrywce głównej) zostaną podane dopiero w momencie ogłoszenia wyników Konkursu Piw Domowych. W tym roku 18 czrerwca, po godz. 17:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziJury preeleminacji rozpoczeło prace dzisiaj wieczorem. Trwa sortowanie piw i ich znakowanie. Jutro pierwsze oceny selekcyjne. Kilka zdjęć w galerii.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziCzy wiadomo ile piw zgłoszono ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziDokładnie 200 piw!Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Uff, dobrze że nie jestem w jury- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziUff, dobrze że nie jestem w jury
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prag Wyświetlenie odpowiedziNie było tak źle . Ale przyznam, że po spróbowaniu tylu kwasiżurów podniebienie aż lgnęło do bezwadowego Żywca .Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika damiano70 Wyświetlenie odpowiedziA co to za kategoria z tyloma kwasami?
Bardzo wysoki poziom był za to w Golden Strong. Tę kategorię sędziowało się przyjemnie. Choć trafił się jeden wyjątkowy zawodnik. Ja uważałem, że tragicznie zepsuty, koledzy że w kategorii strong lambik był całkiem niezły.
Trzeba sobie jednak uczciwie powiedzieć, że byliśmy surowi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prag Wyświetlenie odpowiedziNie było tak źle . Ale przyznam, że po spróbowaniu tylu kwasiżurów podniebienie aż lgnęło do bezwadowego Żywca .Last edited by ART; 13-06-2011, 08:30.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziMyślałem, że na 43 piwa będziemy mieli ciężki orzech do zgryzienia, żeby wyłonić 15. Było wprost przeciwnie, mieliśmy trudny wybór, co przepuścić
Comment
-
Comment