BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Bosman-kufle z imieiem
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Obserwując od kilku miesięcy to co dzieje się z wyszukiwarką Google oraz facebookiem należy stwierdzić, że wartościowych informacji jest tam wskazywanych coraz mniej.
Nowe rozwiązania takie jak wspomaganie przez AI powodują, że wyświetleń spamu i innego bezwartościowego lub...-
Channel: Przy piwie
-
-
Mało miejsc w Pabianicach, gdzie można wypić coś sensownego.
Od pewnego czasu naprzeciwko dworca PKP, funkcjonuje lokal "kawiarnia-restauracja" o nazwie Loft 74.
Moim zdaniem, to nie jest klasyczna ani kawiarnia, ani restauracja, ale to nieważne.
Dla starych ziomali...-
Channel: Łódzkie
-
-
Cześć,
zapraszam do odwiedzenia mojej strony z rankingiem piw https://browariat.pl Nie ma na niej jeszcze ocen i nie chcę ich sztucznie generować, jak komuś się spodoba i będzie chciał pooceniać to trzeba założyć sobie konto. Spokojnie nie wysyłam żadnego spamu, to moja prywatna...-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Jakie są modele kontraktowej produkcji piwa w Polsce? Wirtualnym browarom przyjrzał się Piotr Kucharski w kolejnym artykule BrowarBizowym.
Artykuł znajduje się tu:
http://www.browar.biz/artykuly.php?id=180
Zapraszam do czytania i komentowania!-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Jest na forum o sporcie, filmach, komiksach i bajkach, a przy jakich grach (tu pozostańmy przy komputerowych) zdarza nam sie popijac piwo.
Sam jestem od prawie zawsze (tzn od czasu gdy posiadłem komputer) fanem menadżerów piłkarskich i w nich oczywiście rządzi "Championship Manager"....-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.