BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Zbuduj legendę - zdobądź kufel - najnowsza promocja Okocimia
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Może ktoś z forumowiczów ma komplecik kapsli z ostatniej (przed Harnasiami) promocji z Okocimia. To były cztery kapsle z nadrukami wewnątrz. Niestety, mimo usilnych poszukiwań po otwarciu piwa znajdywałem tylko "graj dalej"
W zamian proponuję inne polskie kapsle piwne.
...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Cześć

Zobaczcie co wpadło mi na ścianę:
https://www.facebook.com/Onet/photos...type=3&theater
Liczba zgłoszeń na razie mierna, więc nagrody na tę chwilę są praktycznie od ręki:
...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Musiałem odchudzić segregatory z etykietami i zdecydowałem o pozostawieniu samych etykiet głównych. W związku z tym mam setki, jeśli nie tysiące, kontr i krawatek od polskich etykiet. Zostawiłem sobie tylko starsze i pojedyncze współczesne. Pozostałe oddam, jeśli komuś się przydadzą,...-
-
-
Mam 9 wzorów próbek reklamówek (chyba) bilboardów Okocimia. Wydaję mi się, że były wykorzystywane do badania rynku, gdyż uzyskalem je kilka lat temu od firmy zajmującej sie reklamą dla Okocimia. Nie kojarzę takich bilboardów na ulicy i nie wiem czy były kiedykolwiek zastosowane. Rozmiar...
-
-
-
Szukam kontr z flagami uczestników MŚ .z elbląskiego Speciala.
Ze wstydem przyznaję się że o ich istnieniu dowiedziałem się dopiero
w temacie Piwo konkretnie EB Special.
Szukam również kontr z konkursu Hammera Mocnego.
I tu mały problem-mam:
Bielski, Bonin,...-
-
- Loading...
- Koniec listy.