Maredsous (2x 10`+ 2x 6` + 2 kielichy)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • belze
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.02
    • 301

Maredsous (2x 10`+ 2x 6` + 2 kielichy)

Pare dni temu zauważyłem w sklepie (DH Tarchomin - wawa) takową promocję: zapakowane w ładne pudełko: 2x Maredsous 6` + 2x Maredsous 10` + 2 pokale - doczytać się nie mogłem jaką objętość mają, ale na oko myślę że 0.5 l.

Cena niestety odstraszająca: 55zł (a w drugim nawet 59zł).

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    Łomża, Argus Lager
    AaLeX
    Piwo z Lidla za 2,55zł. Alkohol 6%. Innych danych brak. Kod LA - Łomża. Piana ambitna, gęsta, co też widać na zdjęciach. Zapach metal, trochę słodu. Barwa bursztynowa. Smak? Nuty słodowe, alkoholowe, alkoholowa, marginalna goryczka. Van Pur zleca różnym browarom produkcję tych piw do różnych...
    2025-08-29, 14:26
  • roman-n
    Kryształowe kielichy Trappistenbier Westmalle
    roman-n
    Z żąlem muszę się pozbyć 6 kryształowych kielichów Trappistenbier Westmalle.
    4 wyższe, 2 niższe. Nie cechowane.

Cena za komplet 50 PLN - jeden niestety lekko ukruszony, dlatego też liczę za 5 sztuk tylko.

Preferowany odbiór osobisty w Warszawie....
    2017-09-24, 11:47
  • Cezar
    Duvel Moortgat, Maredsous 6 Blonde
    Cezar
    Grzech niedawno opisywał na FORUM piwa Maredsous Bruin i Tripel (patrz tutaj oraz tutaj). Brakującym do tryptyku elementem jest Blonde o mocy 6%, serwowany w butelkach 0,75 l. zamykanych tak jak szampan. Piwo Tripel widziałem (nie kupowałem), zapakowane było identycznie. Z wersją Bruin się nie...
    2001-09-15, 14:56
  • grzech
    Duvel Moortgat, Maredsous 8 Bruin
    grzech
    Nabyty w sklepie na Grochowskiej w W-wie ( jak ja lubię te delegacje!!!). W komplecie ze szklanką i drugim piwem, o którym niżej). Produkcja - Duvel Moortgat w Brendonk. Jest do duży, niezależny browar otwarty w 1871 r., prowadzony przez już czwartą generację rodziny Moortgat. Maredsous jest...
    2001-07-09, 09:10
  • ART
    Maredsous | 4 piwa + 2 pokale
    ART
    będąc wczoraj w częstochowskiej Billi (w pobliżu dworca PKS) stały na półce pudła z zawartością 4 belgijskich piw klasztornych Maredsous wraz z dwoma pokalami, cena ok. 44 zł.
    zakupiłem. szkło solidne.

w ogóle w tejże właśnie Billi jest zwykle ok. 30-40 różnych...
    2002-02-02, 13:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...