Jazda z Kujawiakiem!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maremali
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1955

Jazda z Kujawiakiem!

Na promocję natrafiłem dzisiaj w kilku bydgoskich sklepach.
    Należy wypełnić kupon, na którym trzeba dokończyć zdanie :"Jadę z Kujawiakiem, bo...." oraz dołączyć 4 kapselki z Kujawiaka Jasnego Pełnego.
    Do wygrania
    1. Wycieczka do Szwecji
    2. Weekend w hotelu Gołębiewski
    3. Rower górski
    oraz cotygodniowe nagrody:
    przenośna lodóweczka na 4 piwa, kufelek 0,5l., szalik, metalowy otwieracz. Promocja trwa do wyczerpania zapasów nie dłużej niż do 10 października. Zasięg promocji nie jest mi znany.
    http://maremali.web-album.org/

Related Topics

Collapse

• bastion
    Słowacja, Pstrusa 339, Pivovar Masarykov Dvor.
    bastion
    W tym przypadku mamy do czynienia z kompleksem hotelowo - gastronomicznym na dużą skalę. Czego tam nie ma. Jazda na koniach, kąpiele, browar, własna farma, ścieżki rowerowe... Olbrzymi kombajn wypoczynkowy, który został otwarty w 2015 roku. I nie ma co się oszukiwać, że przeznaczony raczej...
    2022-01-20, 22:37
  • bastion
    Ukraina, Użgorod, Kapuszanska 20, Ungweiser.
    bastion
    Użgorod wraz z Mukaczewem, to chyba najciekawsze miasta Zakarpacia.
    W jednym jak i drugim mieście są zamki, natomiast atutem Użgorodu jest raczej jego wielokulturowość.
    Chyba nigdzie indziej na Zakarpaciu nie ma takiego miksta etnicznego.
    Granica ze Słowacją prawie na skraju...
    2019-03-07, 22:29
  • heckler
    Lhenice, Horní Chrášťany 43, Pivovar Horní Chrášťany
    heckler
    Do oddalonej od České Budějovice o 20 kilometrów małej wioski Horní Chrášťany dotarliśmy autobusem linii 320090. Na miejsce zgodnie z planem dotarliśmy po godzinie 17-ej.
    Z racji, że na dworze zapadły już ciemności nie mieliśmy szansy obejrzenia całej eko-farmy z zewnątrz. Szkoda,...
    2018-01-09, 19:14
  • Dziad
    Jazda z tym BROWAREM!!!
    Dziad
    Witam.
    Fajowy serwis, nareszcie moge sie kontrolowac z browarami Browar uwielbiam od małego (tzn od małego piwka sie zaczelo). Cokolwiek ludzie by nie mowili to nawet zalozylem Browar w seti@home. Dla zainteresowanych i moge podac link do grupy, goraco zapraszam
    2005-06-11, 02:21
  • sohho
    Piwko, a co z jazdą autem?
    sohho
    Witam, jestem fanką piwa, uwielbiam wieczorem napić się browarku, a nawet dwóch. Nie pozwalam sobie na upojenie się, spicie tylko piję tak aby czuć smak złotego trunku. Od niedawna zaczęłam jeździć autem. Oczywiście jeśli wypiję piwko to wracam z buta, albo autobusami nigdy nie odważe...
    2013-06-27, 12:41
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...