w Tesco zauważyłem taką promocję. Zestawik 6 Grolschów 0,33 i do tego szklaneczka. Są cztery rodzaje szklaneczek. Fotke zestawu i szkła zamieszczam poniżej cena 15,99 zł Ja jestem szczęśliwym posiadaczem całego kompletu
W pasażu hipermarketu Tesco uruchomił się sklep z piwami kraftowymi i małymi browarkami. Sklep ma 8 kranów do nalewania w butelki PET o pojemnościach 0,5 i 1,0 litra.
Lista aktualnie dostępnych piw wyświetlana jest na ekranie wielkiego monitora z pełnymi informacjami o danym piwie....
Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
18.07.2025 przy okazji zwiedzania Schwerina postanowiliśmy udać się na drugą stronę ogromnego jeziora Schweriner See, nad którym leży miasto. Naszym celem była miejscowość Leezen na wschodnim brzegu i znajdujący się tam browarek Hennings (powstały w 2012 roku), który oficjalnie otwiera...
W graniczącym z Włochami mieście Nova Gorica od kilku lat działa sporych rozmiarów browar z własnym pubem sklepem firmowym.
Do Nowej Goricy dotarliśmy w wyjątkowo upalną (+38 stopni) sierpniową sobotę, przyjeżdżając pociągiem z graniczącym z Austrią miastem Jesenice, skąd prowadzi...
Comment