moze mi ktoś powiedziec do kiedy ta promocja trwa ? Chciałem sobie dziś kupić ok 100sztuk browara w sumie i nigdzie juz tego nie ma, podobno mają dowieźć ale nie wiem do kiedy to wszystko trwa... ?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika davidmisiek
moze mi ktoś powiedziec do kiedy ta promocja trwa ? Chciałem sobie dziś kupić ok 100sztuk browara w sumie i nigdzie juz tego nie ma, podobno mają dowieźć ale nie wiem do kiedy to wszystko trwa... ?
Żarty sobie robisz, czy ten wynalazek ze Szczecina naprawdę Ci tak smakuje
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika davidmisiek
Chociaż Fanaberia znajduje się przy tej samej ulicy co Browar Przełom to dzieli ich ok 1,5 km. Jest blisko wejścia do Parku Narodowego oraz cerkwi. Sala dość sporo z ogródkiem od strony ulicy, w którym od słońca chronią parasole Browaru Markowego. Zresztą na 6 kranach jest tylko Markowe....
Browar Markowy w Hajnówce ma już swój sklep firmowy, za który służy sklep rybny przy ulicy Batorego 3.
Na wczorajszej wycieczce kolejką wąskotorową po ostępach Puszczy Białowieskiej miałem okazję odwiedzić miejsce, które śmiało można określić jako firmowy bar browaru. ...
Browar w walijskim Wrexham warzy tylko piwa dolnej fermentacji. Jak na Wielką Brytanię to mocno oryginalne, ale taka jest historia browaru.
Założyli go imigranci z Niemiec w 1881/2 r. Padło na Wrexham ze względu na wodę, dzięki której już było tam kilkanaście browarów (ejlowych)....
Comment