Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Warka-1,5 litra

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• grzeber
    Mołdawia, Kiszyniów, Str. Vasile Alecsandri 117/1, Taproom by Litra & Friends
    grzeber
    Pub położony w turystycznym epicentrum stolicy. Boczna uliczka, rzut kapslem od centralnego bulwaru Stefan cel Mare. Mieści się w niewielkiej drewniano-szklanej przybudówce.
    Sam browar znajduje się w słabo skomunikowanym miejscu zatem jest to idealne miejsce na spróbowanie wyrobów z Litry....
    2024-12-23, 19:10
  • e-prezes
    Uszczelka/-i do butli 2 litra z zamknięciem patentowym
    e-prezes
    Została mi jedna szklana butla i czasem z niej korzystałem, choć plastik wydawał się do szybkich zakupów z kranu w drodze lepszy. Ale mam i uszczelka już od dawna nie "trzymała"... no i się rozpadła. Szukałem na aledrogo, ale tam nic. To dość niszowy towar. Ma ktoś jakieś namiary...
    2024-08-28, 10:27
  • bastion
    Mołdawia, Kiszyniów, Varnita 20/1, Litra Brewing.
    bastion
    Wreszcie miłośnicy piwnej rewolucji doczekali się w Mołdawii pierwszego mikrusa rzemieślniczego.
    Jeśli miałby gdzieś powstać, to gdzie jak nie w Kiszyniowie, w którym znajdą się chętni na płacenie dużo wyższych cen za piwo.

Znaleźć browarek bez usługi taksiarskiej...
    2017-08-21, 11:39
  • grzeber
    Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
    grzeber
    Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
    2025-01-25, 16:56
  • agarth1979
    Ile gram na zimno na 5,5 litra
    agarth1979
    Hej, zrobiłem piwo z resztek co mi zostało po sezonie. Wyszło ok 5,5 litra, mam ok. 50g chmieli. Czy jak wrzucę cały chmiel to mi nie zapaskudzi piwa ( czy odzyskam przynajmniej 4,,5 litra piwa ) ? Pończochy nie mam ani siateczki muślinowej.
    2018-04-27, 11:47
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...