BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
Po Zytomierzu i Kjowie to trzeci firmowy browar restauracyjny Schulza na Ukrainie. Mieści się w ścisłym centrum miasta, chociaż na niezbyt eksponowanej ulicy.
Również kamienica w której się znajduje, nie wygląda jakoś szałowo.
Do lokalu schodzi się po schodkach do piwnicy....
Browar Lubrow przeprowadził się do Borcza w 2020 roku z centrum Gdańska, start w nowym miejscu nastąpił w marcu.
Dotarłem tu 18.06.2021 po 4 kilometrowym spacerze przez piękne Kaszuby ze stacji PKP Kiełpino Kartuskie. Już z drogi na budynkach w głębi terenu rzucają się w oczy wielkie...
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie . Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...