BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
W imieniu swych rodziców poszukuję nowego właściciela dla zadbanego VW Golfa V z 2005r. Samochód w bdb stanie technicznym i wizualnym. Od nowości jeden właściciel, serwisowany w ASO, garażowany, delikatnie traktowany. Przebieg 130 tys.km. Wnętrze...
W Przywidzu taki komplet ogniskowy mi się napatoczył. Dość kosztowne podstawki ławkowe. Pewnie nieświadomie, bo to w końcu opakowania zwrotne, no chyba że z demobilu ale wątpię
Jak macie zdjęcia wykorzystanych kegów spełniających inne zadania niż oryginalne zakładano,...
Witam,
Jak niektórzy już wiedzą a inni jeszcze nie, zakupiłem dużą kolekcję która pochodzi z Rosji a sprowadził ją do kraju kolega guma.
Z racji że zbieram Polskę, Serie oraz Afrykę, znaczną część kolekcji postanowiłem odsprzedać.
Kapsle polskie oczywiście na sztuki: Zdjęcia...
W związku z naszym browarkiem domowym Świński Ryjek, to gdzieś tam sobie niezobowiązująco kolekcjonujemy z Maggykiem różne sprawy ze świńskimi ryjkami właśnie jako temat przewodni.
Nie jest to jednak właściwie temat dla prezentacji naszej kolekcji. Raczej prośba do Was -...