Żywiec

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• rzukov
    Kufle Giełdowe z Żywca kupię
    rzukov
    Kupię kufle z Giełdy Birofiliów w Żywcu z roku 1997, 2001, 2005 lub 2010 roku...czy ma ktoś może w egzemplarze z tych lat?
    Zbieram też inne kufle Żywca, więc każdy którego nie posiadam chętnie przygarnę
    2025-11-12, 11:57
  • HaJni
    Szkło Żywca
    HaJni
    W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
    2020-02-24, 17:29
  • hubn
    Starsze podkładki na wymianę.
    hubn
    Posiadam sporą ilość podkładek jak myślę z lat 90-tych. Polskie i zagraniczne. Chętnie sprzedam lub wymienię na kapsle. Zainteresowanych proszę o kontakt hubn@poczta.onet.pl. Zainteresowanym wyślę zdjęcia.
    2020-01-31, 17:04
  • pebejot
    Żywiec, Ks. pr. Stanisława Słonki 22a, PUB Papiernia (Beskidzki Browar Rzemieślniczy)
    pebejot
    Jeden z najdziwniejszych firmowych lokali browaru w jakich dotychczas byłem.
    PUB Papiernia znajduje się w centrum Żywca, nieco ponad pół kilometra od dworca kolejowego.
    Jest to teren przemysłowy, gdzie mieści się sam browar, a PUB Papiernia jest niby nocną dyskoteką, ale tak naprawdę...
    2024-03-24, 16:55
  • PK44
    Oddam resztki kolekcji mojego ojca
    PK44
    Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
    Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
    2024-01-20, 14:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...