Pilsner Urquell w 1 litrowych butelkach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • myhaoi
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.05
    • 66

Pilsner Urquell w 1 litrowych butelkach

ładna butelka podobna do tej na zdjęciu , krótki termin ważności, na tej co widziałem w sklepie to było do 11.02.2012
    nie mam zdjęcia tylko znalezione w internecie
    wszystko w ładnym pudełku
    cena ponad 20 zł nie patrzyłem dokładnie
    widziałem w intermarche w Bielawie
    zamknięcie butelki takie jak na zdjęciu
    Attached Files
  • Gringo
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2007.07
    • 2164

W wakacje dostałem w czeskiej sieci Tesco za 99 CZK. Ostatnio już nie widziałem.

Comment

• Petrus
      Porucznik Browarny Tester
      🍼
      • 2002.10
      • 390

W Eclercu też jest.

Comment

• Cooper
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛
        • 2002.11
        • 6069

Piwo to zwykły koncerniak, czeski Żywiec więc nie ma się co nad jego smakiem rozwodzić ale jesli chodzi o etkę to zwłaszcza ta nowa litrowa wersja wygląda naprawdę super. Papier przynajmniej na zdjęciu wygląda mi na taki zwykły klasyczny matowy a nie jakiś błyszczący jak opakowanie po tabletkach do zmywarki naczyń. Design to też chyba powrót do klasycznej starej etykiety (głównie czcionka i elementy "pieczęci"). Reasumując bardzo udana i orginalna etka której można pozazdrościć naszym sąsiadom. Wygląda jakby ktoś wyjął ją ze środka masówki nowych nieużywanych przedwojennych etykiet i nakleił współcześnie na butelkę.
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

Related Topics

Collapse

• pebejot
          Serbia, Novi Sad, Futoški 93b, Zbir Pivara
          pebejot
          Minibrowar przy jednej z głównych arterii miasta, ale daleko (ok. 4 km) od głównego dworca kolejowego.
          Nowy Sad to jedno z największych miast w Serbii i aż dziw bierze że nie posiada sensownego systemu komunikacji miejskiej.
          Układ ulic jak w Nowej Hucie sprawia, że wszędzie jest...
          2025-04-24, 11:33
        • pebejot
          Francja, Grenoble, Rue Bressieux 6, Brasserie Neptune
          pebejot
          Malutki browar restauracyjny w samym centrum Grenoble zlokalizowany przy wąskiej cichej uliczce.
          Pięknie urządzone wnętrze nawiązuje do jego nazwy, jest dużo ozdób morskich (sieci rybackie, ryby, modele statków).
          Niewielka instalacja stoi tuż obok baru.
          Najwięcej miejsc do...
          2025-09-20, 08:56
        • pebejot
          Krzywaczka 948, Browar Alteria
          pebejot
          Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
          Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
          Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
          Dookoła jest...
          2024-10-13, 22:31
        • pebejot
          Rožmberk nad Vltavou, Pivovar Rožmberk
          pebejot
          Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
          Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.

Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...
          2024-12-31, 11:40
        • zepol
          HERMS 100+100+50 L + stół + taboret + sterownik
          zepol
          Witam

Mam do sprzedania prawie kompletny system HERMS o wybiciu ok. 100 L

W jego skład wchodzą:

- kadź warzelna 100 L ze wspawanymi złączami

- kadź zacierna 100 L ze wspawanymi złączami

- fałszywe dno wycinane laserowo na wymiar...
          2023-07-28, 10:26
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...