Żubr, otwieracz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • polako88
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.05
    • 3

Żubr, otwieracz

W Lublinie na Kunickiego naprzeciwko Pawiej do 4 puszek Żubra otwieracz gratis. Niestety widziane z tylko z samochodu więc nie wiem jaki to.
  • dadek
    Major Piwnych Rewolucji
    🍺🍺
    • 2005.09
    • 4930

Jak to jaki? Teraz Żubra leją do takich samych puszek jak pakują "szynkę" to i otwieracz musi być odpowiedni. Jakość tego "piwa i tej "szynki" identyczna.

Comment

Related Topics

Collapse

• sam84
      Kolekcja 6000 puszek po napojach i piwach
      sam84
      Dzień dobry.
      Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...
      2023-01-13, 18:12
    • Wawo
      Kolekcja puszek. Polskie i zagraniczne, tylko piwne.
      Wawo
      Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
      2020-10-29, 16:20
    • emeryt1576
      otwieracz z browaru rybnik
      emeryt1576
      Oferuje medal-otwieracz z nowego browaru rybnickiego na wymiane za powiedzmy 7 podstawek pod piwo.interesują mnie takie kraje jak:Albania,Andora,Bośnia,Islandia,Liechtenstein,K azachstan,Macedonia,Mołdawia,Monaco,Portugalia,San Marino,Watykan i Kosowo.zainteresowanych proszę o wiadomość ...
      2021-12-19, 22:16
    • malt_worm
      Do oddania parę puszek i innych
      malt_worm
      Mam do oddania kilka puszek, etykiet (na butelkach) naklejki, wafle i opakowania po szesciopakach. To co na zdjęciach. Jak ktoś chętny do dajcie znac zanim wyląduje w koszu....
      2021-02-03, 15:38
    • darekd
      Zubr, Lager
      darekd
      5,0% alk, zielona butelka, chyba taka eksportowa wersja ich piwa Premium (tamto ma jednak 5,1% alk.) na nasz rynek;

W aromacie lekki skunks, reszta chmielowo-słodowa
      Piana – umiarkowanie wysoka i trwała, dłuższa koronka
      Barwa – ciemniejsze złota
      Wysycenie – średnie,
      ...
      2022-02-20, 01:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...