Które zdjęcia zrobiłem na tegorocznej giełdzie, a które są z zeszłego roku? (należy podać numery)

Dzicza Zagadka Żywiecka

Collapse

X
- 

No to ja jako meneżer Małejżonki zapytuję organizatora konkursu - co z nagrodą?     bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :) bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
 Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
 Rock, Honor, OjczyznaComment
- 

Chciałbyś ufundować ?iron napisał(a)
 No to ja jako meneżer Małejżonki zapytuję organizatora konkursu - co z nagrodą?        
 Cóż... jako Organizator mogę Cię zapewnić, że Małażonka się ucieszy. I na pewno się nie spodziewała, że sam Prezes wyjdzie z taką propozycją   No i co... nie tylko wielkie koncerny sponsorują konkursy... No i co... nie tylko wielkie koncerny sponsorują konkursy... Dziku Dziku

Comment
Related Topics

Collapse

- 

Cześć.
 Robiłem już piwo z brewkitu w poprzednich latach kilkanaście razy i zawsze wychodziło super tzn. takie jak lubię podobne w smaku do Niemca czy Czecha lagery pilsnery i pilsy.

Wiem, że dodawanie cukru zamiast ekstraktu słodowego pogarsza smak i u mnie też tak było,...- 
							Channel: Twoje warzenie

- 

- 

Kempe, Hans-Joachim & Ulrich Schmilewski: Kempe, Hans-Joachim & Ulrich Schmilewski:

Bürgerliches Brauhaus Breslau Aktiengesellschaft.

128 stron, twarda okładka, język niemiecki, nakład 100 egzemplarzy, cena 20 euro.

Autor Hans-Joachim...1 Photo2024-08-18, 20:14
- 

Budynek za domem kultury. Budynek za domem kultury.
 Typowa lokalesowa knajpa, vel "żulbudka". Takich, jakich już bardzo mało. Dwie sale - mniejsza z bilardem i większa z telewizorem. Do tej większej nowoczesne zwyczaje o niepaleniu w knajpach jeszcze nie dotarły 
 Z kija "Brackie" 7zł,...- 
							Channel: Śląskie

- 

- 

W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...- 
							Channel: Moje zbieranie

- 

- 

Zupełnie niekonwencjonalne pszeniczne. Z Koliby - na miejscu degustowane, potem w innych miejscach Zupełnie niekonwencjonalne pszeniczne. Z Koliby - na miejscu degustowane, potem w innych miejscach I co? Wciąż zagadka... I co? Wciąż zagadka...
 Bo to niekonwencjonalne jest 
 OK:

Smak: owocowo-cytrusowe, trochę chlebka.
 Zapach: niekiepski, ale subtelny... Owoce z dominantą cytrusów......- 
							Channel: Czechy
 2018-07-15, 19:08
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment