Czy są już znane jakiekolwiek szczegóły dotyczące giełdy?

Jesienna giełda w Tychach

Collapse

X
- 

Jesienna giełda w TychachNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Tagi: brak
- 

Comment
- 

Bardzo jestem wdzięczny za wyczerpujace i precyzyjne odpowiedziNie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)Comment
- 

Dobrze Waść prawisz. Najpierw Chorzów, potem Zlot, a dopiero później Jesienne Tychy.Krzych15 napisał(a)
 Coś bractwo niecirpliwe ok 18 .09 odbędzie się w Chrzowie 3 dniowa biesiada Tyska najpierw tą imprezę zaliczyć.Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2004-07-29, 18:53.Browar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
- 

Tutaj niestety nie mogę byćsopista napisał(a)
 I oczywiście spotkanie w Warszawie 21.08. Browar Hajduki. Browar Hajduki.
 adam16@browar.biz
 Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics

Collapse

- 

ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej ZMIANA TERMINU. Już 44 Ogólnopolska Giełda Birofiliów w Grodziskiej Hali Sportowej- 
							Channel: Giełdy kolekcjonerskie

- 

- 

Giełda w ramach Targów Piw i Browarnictwa Piwowary Giełda w ramach Targów Piw i Browarnictwa Piwowary- 
 2024-09-22, 09:01
- 

- 

Browar Turek zaprasza wszystkich kolekcjonerów, birofilów na 1. Turkowska Giełda Birofilów. Browar Turek zaprasza wszystkich kolekcjonerów, birofilów na 1. Turkowska Giełda Birofilów.
 Będą niespodzianki kapsle, etykiety, podkładki kapsle, etykiety, podkładki Start2024-10-05Koniec2024-10-05AdresTurek, Aleja NSZZ Solidarności, Browar Turek Start2024-10-05Koniec2024-10-05AdresTurek, Aleja NSZZ Solidarności, Browar Turek- 

- 

- 

Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja... Z 10 lat temu założyłem hasło na wikipedii: Giełda birofiliów. Obecnie toczy się dyskusja na jego usunięciem (https://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipe...irofili%C3%B3w). Rzeczywiście należałoby to hasło uźródłowić i uencyklopedycznić. Stąd moja...- 
							Channel: Kolekcjonerstwo

- 

- 

Wywołuję temat i czekam, czy może ktoś kompetentny się wypowie. Czy w ogóle jesienna giełda się odbędzie? A jeśli tak, to kiedy? Tak powoli trzeba zacząć jakoś planować przyszły miesiąc, a może nawet jakiś bilet na Flixbusa nabyć? Przy okazji dobrze by było wiedzieć, czy wyjazd... Przy okazji dobrze by było wiedzieć, czy wyjazd...- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment