Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski

znać wyniki tej drugiej ankiety dotyczącej zdaje się pewnych rozmiarów
- wszystko już zostało napisane.
Wymian dokonałem zarówno piw z browarów domowych - podziękowania dla Marusi, MJP, Naczelnika i Biermana, jak i z browarów przemysłowych niedostępnych u nas - podziękowanaia dla Arcego, Starego Kocura & Adama16 i Wujcia Shaggiego. Specjalne podziękowania dla Abernackiego i Arcego za to że wyglądali podobnie jak na zdjęciach, bo to do nich najpierw podszedłem, potem już poszło łatwo
Pomimo, że nie jechałem z zamiarami kolekcjonerskimi, to jednak 7 szklanek przywiozłem - 2 dostałem, 1 wygrałem i 3 nabyłem drogą kupna.
.Poznałem nowych wspaniałych ludzi (przepraszam, jeśli kogoś pominąłem): Kopyra, Alapina, Jacksona, Satrego Kocura, MJP, ppns'a, Wujcia Sz. Panowie mam nadzieję, że jeszcze niejedno piwo z wami wypiję. Dziękuję koledze Biermanowi, który zaoferował mi śliczny...ręczniczek
, Dzidkowi za udaną wymianę makulatury. Roboxowi, Pepkowi, Adamowi16, Slavojowi, Jarkowi lat 12, Ark'owi, Naczelnikowi, Ironom, Wujciowi, Arcemu, S. Kocurze, Jacksonowi dziękuję bardzo za dostarczenie mi doskonałych piw! Dziękuję wam wszystkim za wspaniałą impreze!
Comment