Mogę zabrać kogoś na giełdę w Białej Podlaskiej z Warszawy lub okolic Otwocka. Kontakt telefoniczny - 789-55-21 lub 606 44-95-98
Wolne miejsce w aucie na giełdę w Białej Podlaskiej
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Zamierzamy z Zyźkiem wybrać się do Białej Podlaskiej rowerami. Może ktoś z forumowiczów warszawskich chciałby się przyłączyć?
Od jutra zaczynamy treningi kondycyjne, a w marcu planujemy wykonać kilka symulacji, żeby przekonać się, czy damy radę. Zapraszamy do wspólnych... -
Zagłębiowscy Birifile zapraszają po raz 13, jak co roku do Browaru Na Jurze na giełdę. Stoliki można rezerwować pisząc na adres: abrel@o2.pl. Co prawda na razie nic o tym nie piszą, ale podejrzewam, że w wieczór poprzedzający giełdę w Karczmie U Stacha odbędzie się wieczór pełen niespodzianek.-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2025-03-21, 18:51 -
-
Przypadkiem(bez tragarzy) byłem w okolicy i zauważyłem ciekawe miejsce z ubera. A że tam gdzie miałem obowiązki było w odległości 500 m, to stwierdziłem że poczekam na ubera powrotnego w tym przybytku. Po pierwsze, całkiem fajny wybór piw lanych. Po drugie, barmanka mówi coś po angielsku....
-
Channel: Ameryka Południowa
Dzisiaj, 20:14 -
-
Podobny eksperyment jak w przypadku Baccabianca, tyle że z dodatkiem czerwonych winogron.
Znajduje to odzwierciedlenie w kolorze, praktycznie rzecz biorąc czerwonkawo-brązowym.
Woń winna, bardziej stonowana niż w odmianie białej, wyczuwalne nuty ziemistości winnej.
W smaku podobnie,...-
Channel: Włochy
-
-
18.07.2025 przy okazji zwiedzania Schwerina postanowiliśmy udać się na drugą stronę ogromnego jeziora Schweriner See, nad którym leży miasto. Naszym celem była miejscowość Leezen na wschodnim brzegu i znajdujący się tam browarek Hennings (powstały w 2012 roku), który oficjalnie otwiera...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.