Wolne miejsce w aucie na giełdę w Białej Podlaskiej

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgrredek
    Porucznik Browarny Tester
    • 2002.10
    • 315

Wolne miejsce w aucie na giełdę w Białej Podlaskiej

Mogę zabrać kogoś na giełdę w Białej Podlaskiej z Warszawy lub okolic Otwocka. Kontakt telefoniczny - 789-55-21 lub 606 44-95-98
    www.collections.pl
    Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych

Related Topics

Collapse

• żąleną
    Warszawiacy - a może na giełdę do Białej Podlaskiej rowerem?
    żąleną
    Zamierzamy z Zyźkiem wybrać się do Białej Podlaskiej rowerami. Może ktoś z forumowiczów warszawskich chciałby się przyłączyć?

Od jutra zaczynamy treningi kondycyjne, a w marcu planujemy wykonać kilka symulacji, żeby przekonać się, czy damy radę. Zapraszamy do wspólnych...
    2003-02-03, 16:51
  • Ahumba
    2025.09.06 - ZAWIERCIE, XIII Zagłębiowska Giełda Birofiliów
    Ahumba
    Zagłębiowscy Birifile zapraszają po raz 13, jak co roku do Browaru Na Jurze na giełdę. Stoliki można rezerwować pisząc na adres: abrel@o2.pl. Co prawda na razie nic o tym nie piszą, ale podejrzewam, że w wieczór poprzedzający giełdę w Karczmie U Stacha odbędzie się wieczór pełen niespodzianek.
    Start
    2025-09-06
    Koniec
    2025-09-06
    Adres
    Zawiercie Browar Na Jurze
    2025-03-21, 18:51
  • abelincoln
    Sao Paulo, Av. Iraí, 807, Hop & Malt Moema
    abelincoln
    Przypadkiem(bez tragarzy) byłem w okolicy i zauważyłem ciekawe miejsce z ubera. A że tam gdzie miałem obowiązki było w odległości 500 m, to stwierdziłem że poczekam na ubera powrotnego w tym przybytku. Po pierwsze, całkiem fajny wybór piw lanych. Po drugie, barmanka mówi coś po angielsku....
    2025-11-24, 20:14
  • Prusak
    Ca' del Brado, Baccarossa
    Prusak
    Podobny eksperyment jak w przypadku Baccabianca, tyle że z dodatkiem czerwonych winogron.
    Znajduje to odzwierciedlenie w kolorze, praktycznie rzecz biorąc czerwonkawo-brązowym.
    Woń winna, bardziej stonowana niż w odmianie białej, wyczuwalne nuty ziemistości winnej.
    W smaku podobnie,...
    2025-11-08, 16:17
  • dadek
    Niemcy, Leezen, Schloßstraße 1 a, Handwerksbrauerei Hennings
    dadek
    18.07.2025 przy okazji zwiedzania Schwerina postanowiliśmy udać się na drugą stronę ogromnego jeziora Schweriner See, nad którym leży miasto. Naszym celem była miejscowość Leezen na wschodnim brzegu i znajdujący się tam browarek Hennings (powstały w 2012 roku), który oficjalnie otwiera...
    2025-09-28, 01:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...