BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Chciała zostać fotografem, a została piwowarem, tak z uśmiechem o swojej przygodzie opowiadała nam Kamila Sklenářová.
Ale za nim poznaliśmy sympatyczną Kamilę odwiedziliśmy browar U Lenocha, a do niej zaprowadził nas właściciel Lenocha-Vítězslav, który jest rzec by można...
Nie wiem, czu pivko było opisywane, ale ponieważ po kliknięciu na listę piw otrzymałem komunikat "Service Unavailable", to opisuję, co następuje:
- po pierwsze primo : nie przepadam za wynalazkami typu IPA, AIPA, NE IPA i podobnymi. Kupiłem pivko na Słowacji (lub w Słowacji) bo...
Jest pomysł, żeby np. w sobotę wybrać się autokarem na wąskotorówkę do Bytomia. Przejazd autokarem z Koszęcina do Bytomia, kolejką z Bytomia do Miasteczka Śląskiego i powrót do Koszęcina autokarem.
Koszt autokaru to 1200 zł, ceny biletów na kolejkę jeszcze nie znamy.
Czy...
Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
producent; Primo Schincariol Ind. de Cervejas
alkohol 4,7 %
puszka 350ml
piwo koloru słomkowego ,piana niewysoka i niezbyt długo się utrzymała jednak piwo było schłodzone i bardzo smaczne. Typowe jasne piwo koncernowe ,bez specjalnych odzczuć smakowych ale dobrze...