Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Powrót z Żywca ze zniżką - pytanie

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 23%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• otvirak
    Hurbanovo, Zlatý Bažant, špeciál Hurbanovská IPA
    otvirak
    Nie wiem, czu pivko było opisywane, ale ponieważ po kliknięciu na listę piw otrzymałem komunikat "Service Unavailable", to opisuję, co następuje:
    - po pierwsze primo : nie przepadam za wynalazkami typu IPA, AIPA, NE IPA i podobnymi. Kupiłem pivko na Słowacji (lub w Słowacji) bo...
    2022-08-02, 20:06
  • Krakus
    XXIII Zlot Browar.biz - Koszęcin 2024.09.6-8 WĄSKOTORÓWKA
    Krakus
    Jest pomysł, żeby np. w sobotę wybrać się autokarem na wąskotorówkę do Bytomia. Przejazd autokarem z Koszęcina do Bytomia, kolejką z Bytomia do Miasteczka Śląskiego i powrót do Koszęcina autokarem.
    Koszt autokaru to 1200 zł, ceny biletów na kolejkę jeszcze nie znamy.
    Czy...
    2024-07-23, 11:12
  • HaJni
    Problem z wymianą
    HaJni
    Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
    2020-10-14, 17:40
  • becik
    Kazachstan, Nur-Sułtan, prospekt Bogenbay Batyra 73/1, Pivovarnia Nottingem
    becik
    poprzednie nazwy miasta to Celinograd, Akmoła, Astana

Szczerze, nie wiem czy browar działa czy nie.
    Odwiedzony w sobotnie popołudnie, więc czas jak najlepszy do wizyty w lokalu. Wchodzimy do knajpy do której wejście jest w środku budynku
    zdjęcia Dryxa - https://www.brow...
    2019-10-25, 19:34
  • kruger_nr1
    Primo Schincariol, Nova Schin Pilsen
    kruger_nr1
    producent; Primo Schincariol Ind. de Cervejas
    alkohol 4,7 %
    puszka 350ml
    piwo koloru słomkowego ,piana niewysoka i niezbyt długo się utrzymała jednak piwo było schłodzone i bardzo smaczne. Typowe jasne piwo koncernowe ,bez specjalnych odzczuć smakowych ale dobrze...
    2007-07-13, 13:18
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...