Ogłoszenie

Collapse

Orgniazujesz ODPŁATNĄ ciekawą piwną imprezę? Sprawdź zasady zamieszczania informacji komercyjnych.

Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.

Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.

Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:

który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.

* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)

Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
  • Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
  • Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
    Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.


Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.

BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.

W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.

Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
See more
See less

Ocena sensoryczna piwa - profesjonalne szkolenie, 14.05.06 - chętni?

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • czesiek
    Member
    • 10-2004
    • 58

    A poza tym, to przyłaczam się do podziękowań dla Marusi za organizację i Sensora za superowe szkolenie Dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy.
    janek

    Comment

    • yendras
      Senior
      • 12-2001
      • 2052

      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sensor
      [...]z przyjemnością zorganizuję ( z Marusią) więcej zaawansowanych szkoleń dla forumowiczów[...]
      Te słowa nieco złagodziły ból, w którym pozostaję od dnia kiedy skonstatowałem, że data majowego szkolenia pokrywa się z datą moich wakacji Mam nadzieję, że staną się ciałem.

      Comment

      • Tomasz_FK
        Senior
        • 10-2003
        • 221

        Czy ktoś ma pod ręką notatki z kursu i/lub pamięta jakie piwa były degustowane? Najlepiej w kolejności podawania.
        Tomasz
        "Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.

        Comment

        • Ahumba
          Senior
          • 05-2001
          • 8962

          Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_FK
          Czy ktoś ma pod ręką notatki z kursu i/lub pamięta jakie piwa były degustowane? Najlepiej w kolejności podawania.
          Pierwsze było pszeniczne. Więcej nie pamiętam
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

          Comment

          • pezet
            Improwizator
            • 03-2006
            • 481

            Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_FK
            Czy ktoś ma pod ręką notatki z kursu i/lub pamięta jakie piwa były degustowane? Najlepiej w kolejności podawania.
            1. Spaten-Franziskaner-Bräu, Hefe-Weissbier
            2. Tutaj mam wątpliwości. Na pewno piwo belgijskie typu lambic, malinowe. Wydaje mi się, że to było Mort Subite Framboise z browaru De Keersmaeker (Alken-Maes).
            3. Belhaven, Belhaven Scottish Ale
            4. La Trappe Dubbel
            5. Guinness
            6. Alken-Maes, Brugs Witbier
            „Amatorom konopi indyjskich należy się przypomnienie, że naczelną zasadą rządzącą chemią mózgu jest zasada równowagi.
            Nie można bezkarnie zmieniać składu tej biochemicznej zupy, a przynajmniej nie można tego robić na dłuższą metę...”
            Dr hab. med. Przemysław Bieńkowski

            Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

            Comment

            • sopista
              Senior
              • 01-2003
              • 1747

              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
              Pierwsze było pszeniczne. Więcej nie pamiętam
              Wstydź się. A kolega Pezet pamięta. Ale nie dziwię się. Z Twoich opowieści wywnioskowałem, że albo należy na nos zakładać "klamerki" do bielizny albo odsuwać kufelek na ok. 30 cm od tego zakleszczonego nochala albo coś tam robić z jęzorem. I jeszcze trzeba wysnuć przy tym jakieś wnioski. Ja tam wolę po prostu pić piwo.

              Comment

              • biziel
                Member
                • 10-2004
                • 53

                A może pamiętacie, co jest przyczyną powstawania aromatu rozpuszczalnika. Pamiętam, że było o tym na szkoleniu, ale nie pamiętam już przyczynach powstawania tego aromatu.
                Jedno z moich piw ma posmak rozpuszczalnika, na szczęście nie jest to dominujący aromat i nawet komponuje z pozostałymi.

                Comment

                Przetwarzanie...
                X
                😀
                🥰
                🤢
                😎
                😡
                👍
                👎