Witam. WIe ktoś może czy w tym roku odbędzie się III Festiwal Piwa im. Jana Heweliusza w Gdańsku? Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć informacji na temat tegorocznej imprezy. Być może ktoś ma inne źródła, lepsze niż ja
Witam. WIe ktoś może czy w tym roku odbędzie się III Festiwal Piwa im. Jana Heweliusza w Gdańsku? Nigdzie w internecie nie mogę znaleźć informacji na temat tegorocznej imprezy. Być może ktoś ma inne źródła, lepsze niż ja
Najprawdopodobniej w tym roku nie będzie.
W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Festiwal jest nr 9. Pogoda dopisała. Parę nowych uczestników i niektóre browary zadbały o ławki. Ceny w zależności czy piwo czy PIWO od nastu od 22zł czyli również na plus.
Toteż ad rem, bo naprawdę wybór spory:
1) Stodoła, RIS ze śliwką, inkryminowanej brak, ale w zapachu...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Kultowy już Ślesiński Festiwal Piwa powraca z edycją 2025! Na miejscu niezliczona liczba lagerów, ipa, sour ale, porterów, imperialnych stoutów, waizenów czy innych bitterów czy grodziszy
Żeby nie pić na pusty żołądek, zagoszczą także food trucki, które wypełnią Wasze brzuchy...
Comment