no coś ty, żartuję. to była supertajna impreza na początku działania tego forum.
FESTIWAL W CHORZOWIE ODWOŁANY !!!
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
i znowu się udało mnie w prosty sposób nabrać, o ja niemądryTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
no tak jak bramki na wyjeździe, tylko w uczciwej grze jest miejsce na rewanżTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
Ach, SG......
Kieliszki spadające z murów....
Rozmarzyłam się
W Sułowie było zdecydowanie zbyt kulturalnieComment
Related Topics
Collapse
-
Odwołany. Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów. Odwołany
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:54 -
-
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 20:47 -
Kultowy już Ślesiński Festiwal Piwa powraca z edycją 2025! Na miejscu niezliczona liczba lagerów, ipa, sour ale, porterów, imperialnych stoutów, waizenów czy innych bitterów czy grodziszy
Żeby nie pić na pusty żołądek, zagoszczą także food trucki, które wypełnią Wasze brzuchy...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2025-05-03, 08:40 -
-
To więcej niż festiwal pełen smaków i aromatów. Można delektować się najlepszym rzemieślniczym piwem, aromatycznym winem i kremowymi serami
-
-
-
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
-
2025-02-11, 22:44 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment