Forumowy nocleg przed i po giełdzie w Żywcu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacer
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2006.03
    • 9875

Moi zwiadowcy właśnie donieśli, że pierwsze samochody z Wrocka ruszyły w kierunku Żywca.
    Milicki Browar Rynkowy
    Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
    "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
    "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
    No Hops, no Glory :)

Comment

• StaryKocur
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.01
      • 1521

Uff, Wreszcie jeakiś biały rym ( cym, cym )
      Piwo pite z umiarem
      nie szkodzi w żadnych ilościach.

Comment

Related Topics

Collapse

• hubik77
        Ośrodek Wypoczynkowy Browarów Warszawskich
        hubik77
        No właśnie, czy ktoś z Was zna albo bywał w Ośrodku Wypoczynkowym Browarów Warszawskich nad jeziorem Sasek Wielki, koło Szczytna?

Ja spędzałem tam każde wakacje, miesiąc lub dwa, od co najmniej 1982 roku aż po zakup ośrodka przez Państwa Nowakowskich - piekarzy. Sentyment...
        2020-08-01, 00:24
      • ART
        2019.09.06-08 - XVIII Zlot Browar.biz - [Otmuchów] - domki / pokoje
        ART
        Znowu jestem odpowiedzialny za zamieszanie domkowe, ogłaszam więc od razu zapisy do chałupek.

Mamy do dyspozycji domki różnoosobowe.

Jaka jest sytuacja w domkach - domki 2-5 osobowe, z aneksem kuchennym (lodówka, kuchenka), łazienka z prysznicem.

...
        2019-07-21, 20:57
      • heckler
        Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
        heckler
        Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
        2025-01-17, 11:05
      • ART
        2018.09.07-09 - XVII Wielki Zlot Browar.bizu [Poręba k. Myślenic] - domki / pokoje
        ART
        DORAN jest odpowiedzialny za zamieszanie domkowe, ogłaszam w jego imieniu więc od razu zapisy do chałupek.

Mamy do dyspozycji domki 5 osobowe.

Jaka jest sytuacja w domkach - DORAN wie.

Na miejscu będzie można poczynić roszady (bez mojego/DORANA pośrednictwa,...
        2018-07-04, 19:46
      • heckler
        Přepychy, Přepychy 42, Přepyšský pivovárek
        heckler
        Właściciel i piwowar Libor Panchartek, który zaczynał jako piwowar domowy, postanowił oficjalnie otworzyć swoją działalność i stało się to w styczniu 2025 roku.
        Přepyšský pivovárek, to malutki, lokalny browarek we wsi Přepychy. Stamtąd najbliżej do Pardubic/Hradca,...
        2025-07-31, 11:02
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...