która? jesienna czy wiosenna?
tyska giełda
Collapse
X
-
skoro organizator nie podał (a wszystko na to wskazuje, bo nie ma jej jeszcze konkretnie terminowo w tym wątku http://browar.biz/forum/showthread.p...ewpost&t=80468) to nie wiadomo. pytaj organizatora.Comment
-
Coś czuję że tym razem PiwoszkaTyska nie powie nam kiedy będzie ta impreza- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
-
Zbieram polskie podstawki piwne. Zapraszam na moją stronę www: http://kolekcje-kariny.cba.plComment
-
Wstrzymałbym się z komentarzami do czasu wyjaśnienia całej sprawy przez organizatorów giełdy a tak na marginesie to organizatorem jest Śląski Klub Briofilów.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.Comment
-
Jeśli się nie mylę Darku,to majową giełdę organizuje KP.
Natomiast jesienną organizuje Śląski Klub Birofilów.Comment
-
anomnie się obiło o uszy na spotkaniu klubu że nie będzie giełdy na 90%. Ale wszystko może się zmienić.
Comment
-
A ja tak słyszałem od MWAhttp://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 PolskaComment
-
Dla mnie ewentualne wycofanie się KP z organizacji giełdy jest wielką porażką marketingową. W "tłustych" latach postanowili konkurować z Żywcem i organizować imprezę mającą poprawić wizerunek firmy, a gdy tylko przyszedł "kryzys" (myślę, że branży piwowarskiej aż tak nie dotknie) sponsor pospiesznie wycofuje się rakiem. Rozumiem cięcia wydatków ale w takim razie można zorganizować fajną giełdę bez drogich prezentów, pięknych zaproszeń czy darmowego poczęstunku, chyba każdy kolekcjoner by to zrozumiał. Taka giełda chyba nie naruszyłaby wyników finansowych tego kombinatu, który w okresie od 1 kwietnia 2007 r. do 31 marca 2008 r.) wypracował 744 mln PLN zysku netto. Widać jednak, że mimo pięknych zapewnień KP nie zamierza wspierać birofilów. Cóż dla mnie taka decyzja bardziej pogarsza wizerunek firmy, niż kilka ostatnio zorganizowanych giełd.
Tym bardziej ciesze się, że klub Kufelek ma zamiar samodzielnie zorganizować giełdę.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment