No wiesz co, to jest nadinterpretacja mojej wypowiedzi
Fajny temat, zaraz trzeba go będzie wydzielić z giełdowego
Z premedytacją nadinterpretowałam.
No właśnie z tym tematem giełdowym - ART to nie fair przenosić temat bez uprzedzenia, teraz nasze bleblanie faktycznie nie jest na temat, a przecież Przemo założył temat w poddziale Przed imprezami, po imprezach i o imprezach, który służy do plotowania.
No właśnie z tym tematem giełdowym - ART to nie fair przenosić temat bez uprzedzenia, teraz nasze bleblanie faktycznie nie jest na temat, a przecież Przemo założył temat w poddziale Przed imprezami, po imprezach i o imprezach, który służy do plotowania.
a to juz specjalnie tu ten temat co by Pani Dyrektor a nasza koleżanka Gosia nie wysyłała w jasyr gdzieś w dalekie stepy aa i proszę mi tu nie świntuszyć o jakiś trąbach
To rowniez i ja dla odkupienia win uchyle rabka tajemnicy - poswiece na gielde z mojej piwniczki jednego grodzisza na degustacje ,tylko jak przyjedzie 300 osob to trzeba bedzie chyba robic losowanie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika interpid1
To rowniez i ja dla odkupienia win uchyle rabka tajemnicy - poswiece na gielde z mojej piwniczki jednego grodzisza na degustacje ,tylko jak przyjedzie 300 osob to trzeba bedzie chyba robic losowanie.
O ile pamiętam grodzisz miał być na Zieloną G. Wiemy że masz gest ale nie szastaj
dobra to wlaz na scene ,ja sobie cenie wlasna skore ale jak chcesz to w Indiana Jonsa sie moge pobawic z bacikiem.A tak na marginesie kiedy przyjerzdzasz do Poznania.
dobra to wlaz na scene ,ja sobie cenie wlasna skore ale jak chcesz to w Indiana Jonsa sie moge pobawic z bacikiem.A tak na marginesie kiedy przyjerzdzasz do Poznania.
bedę od soboty - zadzwonie
szykuj mi skrzynkę z ciechanem
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawości
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Comment