Chyle glowe przd wszystkimi maratonczykami , i zazekam sie ze za rok i Ja pobiegne , a tak po za tym catering dopisal i zabawa po biegu byla niczego sobie , zwlaszcza po porterze
Wielkie dzięki dla Prezesa za piwo na mecie - naprawdę pomogło dojść do siebie.
Chłopakom i sobie gratuluję wytrwałości i ambicji, która w moim przypadku dociągnęła mnie do mety bo organizm zdecydowanie był już przeciwny
W przyszłym roku proponuję start jako "Browar Team" - zapraszamy wszystkich browarbizowiczów do rozpoczęcia przygotowań - już w marcu półmaraton w Poznaniu - w kupie raźniej
z lateksu zrezygnowałem kleił się do tyłka
ale za to połowie biegu odpięła mi się agrafka z numerem startowym
i tak ją desperacko przypiąłem - to suta, zorientowałem się dopiero po biegu-
-podczas przebierania koszulka nie chciała zejść /podczas biegu nic nie czułem bo mój mózg
chyba wyłączył receptory bólu od pasa w górę skupił się na nogach/
Całkiem przyjemne doznanie tak na marginesie
wielkie dzieki dla całej startującej ekipy i Macieja oczywiście
niestety na 20 km na punkcie żywnościowym poślizg na bananie i z opuchniętą kostką na 23 musiałem sie wycofać , czas zaczynać treningi do marcowego półmaratonu w barwach Browar Teamu
niestety na 20 km na punkcie żywnościowym poślizg na bananie i z opuchniętą kostką na 23 musiałem sie wycofać , czas zaczynać treningi do marcowego półmaratonu w barwach Browar Teamu
No tak, wiedziałem że te skórki od bananów niczego dobrego nie wróżą
Szkoda, że na Ciebie trafiło. Szybkiej rehabilitacji!
A swoją drogą może by tak wydzielić temat "przy piwie o maratonach" bo błądzimy w tym temacie
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawości
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Comment