Od nas pewnie ktoś będzie, czyli Slav, albo ja. Kto konkretnie, to wyjdzie w ostatniej chwili zapewne Jeśli Slav, to dam mu zdjęcie moich paznokci, żeby taki jeden kolega mógł sobie podziwiać do woli
Od nas pewnie ktoś będzie, czyli Slav, albo ja. Kto konkretnie, to wyjdzie w ostatniej chwili zapewne Jeśli Slav, to dam mu zdjęcie moich paznokci, żeby taki jeden kolega mógł sobie podziwiać do woli
Koniecznie, bo bez tego foto będzie miał giełdę skopaną ale lepiej żeby paznokcie przyjechały do poz z całą resztą
Dzięki Marusia a może by tak Slavoy do tego czasu zapuścił? Nie gniewałbym się.
Kolejne spotkanie wielkopolskich kapslarzy na którym mile są widziane osoby spoza Wielkopolski oraz zbierające inne rzeczy lub po prostu przybyłe z ciekawości
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
Comment